Oglas
Oglas
· · Коментари: 4

Глумица Невена Шарчевић подржала Констракту: За "Магазин" објаснила шта се њеним пријатељима у Италији највише допало код наше представнице (ФОТО)

Невена Шарчевић за "Магазин Новости" прича о томе како су Италијани доживели Констракту

1652361373_pjimage-28-.jpg
Фото: Приватна архива/ Ата Имагес
Oglas

Ана Ђурић Констракта представља вечерас Србију на највећем музичком такмичењу - "Песми Евровизије". Наша представница има велику подршку људи широм света, а подржале су је и бројне познате личности из света глуме и музике, међу њима је и глумица Невена Шарчевић.

Невена је неколико година живела у Италији, где је стекла доста пријатеља Италијана, па нам "из прве руке" преноси како они коментаришу Констрактину песму:

Прочитајте још: Констракта се обратила пред вечерашњи наступ: "Ово је лепота нашег представљања"

- Навијам вечерас за своју земљу и желела бих да Констракта победи јер је заслужила. Оригинална је. Желим јој сву срећу. На друштвеним мрежама сам је максимално подржала и позвала пријатеље Италијане да гласају за њу. Они су ме за њу увелико питали још док се такмичила у Београду и док није победила у Србији. Допао им се ритам и ' бит бит бити здрава' - изјавила је глумица Невена Шарчевић која из Италије носи две интернационалне награде, "Весувиус интернатионал филм фестивал" из Напуља за најбољи схоwреел (шоурил) за најбољу глумицу и из Рима за краткометражни филм "Живели".

Невена сматра да је Констракта прави представник своје земље:

- Сјајно говори енглески! Одушевљена сам и јако лепо даје интервјуе. Прави је представник. Такође, занимљиво ми је што је деца опонашају са лавором и прањем руку што је симпатично, а и сврсисходно - каже Невена Шарчевић и додаје:

- Констракта и Земља Грува постоје више од једне деценије, али вероватно је сад био тренутак да засијају у правом светлу јер знање, рад, таленат кадтад избију поред свих других ствари. Надајмо се победи и Живели! - рекла нам је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas