Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
НЕПОШТОВАЊЕ

СКАНДАЛ! Америчка глумица БРУТАЛНО извређала СРБЕ: "Не идите тамо, они немају ништа! Тек око 13 година имају своју земљу"

Изјава која је шокирала све у Србији.

1617606754_kdjfa.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / ладyбирд3
Oglas

Интервју са глумицом Елизабет Олсен објављен је 2020. године, а тек сада је постао виралан и то због срамне Елизабетине изјаве која се тиче српског народа, српске државе и историје. 

Прочитајте још: Предивна фотографија из провода ГЛУМАЧКИХ ВЕЛИКАНА: Ево са ким су се проводиле сестре МИЋАЛОВИЋ (ФОТО)

Глумица је почела да тамо нико не треба нико да иде, а затим се "извинила" и покушала да објасни зашто:

- Заправо нема ничег јединствено српског, јер су они тек око 13 година своја земља. Они немају ништа своје, само узимају од оних који су у неком моменту заузели њихову земљу - изјавила је глумица.

- Веома је интересантно место. Снимали смо тамо 6 дана недељно и имали смо само један слободан дан. Посебно је интересантно што тамо ништа није њихово, јер је земља настала тек пре 13 година, они су комбинација свих оних који су владали њиховом земљом пре тога - рекла је.

Оно што је додатно иритирајуће јесу и гестови водитељки које су се све време смејале и подржавале глумицу.

Током још једног гостовања Елизабета је рекла "како Срби много причају и да је то доста иритирајуће".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas