Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумицу НЕЛУ МИХАИЛОВИЋ сви знате: Већ 20 година је у браку са познатим композитором, брат је њене колегинице (ФОТО)

Не појављују се често заједно у јавности

1645193528_nela.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Наша позната глумица, већ 20 година ужива у складном браку са композитором Владимиром Петричевић, који је иначе рођени брат наше глумице Сузане.

Прочитајте још: РАДИЛА МУ ИЗА ЛЕЂА: Бред ТУЖИ Анђелину због "ТАЈНЕ ПРОДАЈЕ" француског имања вредног 140 милиона евра (ФОТО)

Иако су већ две деценије у браку у коме су добили две ћерке Марту  и Петру, Нела и Владимир се не појављују тако често заједно у јавности, већ своју интиму држе искључиво за себе.

Брат Сузане Петричевић

Гостујући у једној емисји заједно Сузана и Нела причале су о родминским односима, а доказ да се савршено слажу је и представа "Пластика у којој већ годинама играју заједно:

- Одавно причамо о томе да би било згодно и лепо да урадимо неки посао заједно и то се сада десило. Обе смо у добрим животним и пословним енергијама, у глумачкој зрелости, тако да је ово био прави тренутак за сарадњу - рекла је једном приликом Нела, а Сузана Петричевић додала:

- И да ми Нела није снаја, радила бих са њом. Феноменална је и приватно и професионално, и као снаја и као колегиница - рекла је Сузана.

Прочитајте још: "ШУШКА СЕ ДА ИМА МЛАЂУ": Комшије Данице и Лазара Ристовског проговориле о понашању глумачког пара пред РАЗВОД

 

У њеном браку са композитором било је успона и падова, али су увек нашли прави начин да све препреке премосте и наставе да уживају у својој љубави.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas