· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

Фотографија ПУНА ЕМОЦИЈА: Да ли препознајете глумачку екипу у друштву Маринка Маџгаља (ФОТО)

Фотографија је направљена на паузи снимања једне од најпознатијих домаћих серија.

1635976921_glumci.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/домаца__кинематографија

Српска глумачка сцена у последњих неколико година остала је без великих уметника, а сигурно највећу празнину како код публике, тако и код српских глумаца оставила је прерана смрт глумца Маринка Маџгаља. Он је публику освојио невероватним глумачким талентом, али и хумору којим је увек враћао осмех на лице свих људи око себе.

Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?

По свему судећи, тако је било и 2008. године на снимању серије  "Рањени орао", на којој су учествовала највећа имена српског глумишта и наравно, велики Маринко Маџгаљ. У његовом друштву су и глумице  Наташа Нинковић, Слобода Мићаловић и Нела Михаиловић у видно добром расположењу и квалитетном дружењу.

Маринко Маџгаљ

Маринко Маџгаљ био је српски глумац, певач и телевизијски водитељ, који је преминуо 2016. године у својој 37. години живота. Прославио се улогама у комедијама и комичним серијалима Црни Груја и Друг Црни у НОБ-у, те љубавним драмама Рањени орао и Грех њене мајке, а заједно са Огњеном Амиџићем био је члан музичког двојца Фламингоси.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Био је ожењен глумицом Дубравком Мијатовић од које се развео 2014. године, а са којом је добио ћерку Сару.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.