Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гордан Кичић открива КЉУЧ успеха свог БРАКА: Супруга Зорана је његова највећа животна подршка (ФОТО)

Глумац открива због чега има успешан брак већ 15 година

1660551349_Foto-Printscreen-Instagram-gordankicic.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - горданкициц
Oglas

Глумац Гордан Кичић ретко кад у јавности прича о приватном животу. Он је у браку са Зораном, са којом има две ћерке. Старија је недавно завршила осми разред, а том приликом је Гордан први пут окачио фотографије својих ћерки на свој Инстаграм профил.

Што се тиче односа са супругом, Гордан каже да је љубав, поштовање и разумевање кључ успеха. Ту формулу саветује свима.

- Љубав, поштовање, разумевање, то је кључ успеха доброг брака. Мислим да један паушални одговор не може да постоји и да буде тачан када се ради о таквим односима. Постоји само тренд да људи треба да разговарају и унутар куће, као и ван ње. Мислим да је разговор тај који је неопходан међу двоје људи који су у браку или вези, али и суочавање са свим проблемима - рекао је глумац једном.

Прочитајте још: "Покушала сам да је сколиним из кадра": Јелена Карлеуша се на снимању потукла са глумицом Нином Јанковић

 

Када је реч о улози родитеља, њих двоје се међусобно допуњују и труде се да деца увек имају пажњу и љубав која им је потребна.

- Оца ништа не треба да омете да буде присутан колико и мајка, осим ако сам себе спречи у томе. Кад имате више деце и кад постоје пословне обавезе родитеља, те ствари преплићу се саме по себи. Ту смо за децу и радимо заједно. Подела дужности сасвим је блесава. Кад одем да снимам нешто на терену, мене нема. И шта онда? Деца неће ићи у парк? Наравно да супруга тада преузима све на себе. Кад сам ту, онда сам стварно ту и желим да дам максимално себе, да проведем што више времена са ћеркама - изјавио је својевремено. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas