Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Он је ОТАЦ Гордана Кичића: Веома је утицајан у свету УМЕТНОСТИ, а глумац је због њега заволео филмове (ФОТО)

Гордан Кичић је кренуо очевим стопама

1694953822_klasik_tv_25102022_0013.jpeg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Гордан Кичић иза себе може да каже да је успешан човек, како приватно тако и пословно.

У браку је већ дуги низ година, има прелепе ћерке, али и каријеру на којој му могу многи позавидети.

Како је једном приликом открио, одмалена је знао да ће бити глумац, а љубав према филму пренео му је отац Бранислав Кичић, који је по занимању редитељ, познат по насловима као што су "На Дрини ћуприја", "То сам ја" и Магнет".

- Као дете сам био немиран, пун енергије и једини тренуци кад сам био миран били су када би ми родитељи пустили неки филм да гледам. Отац је имао велику колекцију ВХС касета и правио је неку врсту своје колекције филмова. Имао је велику количину филмских класика и пасионирано је гледао филмове што ради и данас, тако да сам их и ја још као мали гледао. У нашој кућној филмотеци имали смо дела Клода Шаброла, цео Карпентеров опус, Стенлија Кјубрика, Фелинија, Мелвила. Био је то саставни део мог одрастања - рекао је глумац својевремено за домаће медије.

 

Кичић је испричао једном приликом и да му је отац био велика подршка у тешким животним тренуцима.

- Како да не. Мени је он врло драгоцен сарадник и подршка са којим увек проверим све и коме дам сваки комад и сценарио да прочита. Са мном је учествовао у читању стотина сценарија за ‘Реалну причу’ и све време је био на снимању. Драго ми је јер време и живот пролазе и ти неки тренуци које имате са оцем који је поред вас у најважнијој ствари коју радите је стварно феноменална - истакао је својевремено Гордан Кичић, који је једном приликом честитао оцу рођендан заједничком фотографијом на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas