Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУДСКА ВЕЛИЧИНА

"Господине Шварценегер, можете ли молим вас...": Славни глумац пружио ЗЛАТА ВРЕДАН САВЕТ момку који има проблем са ДЕПРЕСИЈОМ (ВИДЕО)

Борба са депресијом може бити веома тешка, а опоравак може и не мора донети резултате.

1618509394_Arnold-Svarceneger.jpg
Фото: Принтскрин / Реддит
Oglas

Међутим, бивши гувернер Калифорније и свеукупно добар човек, Арнолд Шварценегер, послао је један веома инспиришући савет свима који се налазе у овој тешкој ситуацији.

На /р/бодyбуилдинг субредиту, на коме је Арнолд веома чест, један корисник познат као Али из Квебека, поставио је поруку тражећи инспирацију од легендарног Терминатора.

Прочитајте још: ШОК! Ево како МИРА ШКОРИЋ изгледа са шминком без ФОТОШОПА, а како на Инстаграму. Да ли је то ИСТА ЖЕНА? (ФОТО)

- Знам да је ово прилично наметљиво, али сам депресиван месецима и нисам ишао у теретану током тог периода -написао је овај корисник кога муке море.

- Господине Шварценегер, можете ли молим вас да ми кажете како да се покренем и одем у теретану? Кунем се свиме да ћу се тргнути из овога и кренути тамо - написао је овај момак.

Звезда бодибилдинга и филмског платна заиста је одговорио овом свом обожаваоцу, али уместо да му каже не буде слаб и да се одлепи од столице, овај велики господин пружио је момку неколико речи подршке и пар правих савета.

Прочитајте још: Погодите чија је ЋЕРКА ова прелепа девојка: "Лепа је, али не колико и њена мама некад..." (ФОТО)

Шварценегерова јасна порука: Кључ свега јесте тргнути се!
- Нећу бити груб према теби. Молим те такође да не будеш груб према себи. Сви ми пролазимо кроз изазове, сви понекада доживимо неуспех. Понекад, живот представља вежбање. Међутим, кључ свега јесте тргнути се. Једноставно се мало померити. Откотрљати из кревета и одрадити неколико склекова или изаћи напоље у шетњу. Урадити било шта. Корак по корак и надам се да ће ти бити боље и да ћеш се ускоро вратити у теретану. Никако се немој оптерећивати разним мислима, јер оне представљају само празну причу и неће те приближити теретани. И никада се немој плашити да питаш за помоћ. Срећно. - рекао је Шварценегер у поруци.

Али је одговорио са "искочио из кревета" када је примио нотификацију. Славни глумац је чак проверио момка следећи дан, откривши да је Али потврдио да је заиста отишао у теретану на крилима мотивационе поруке коју је добио од свог идола.

Други Реддит корисници били су веома имресионирани Арнијевим коментаром. "Чињеница да си одговорио овој особи чини те неверовантим ментором свима онима који теже да промене свет набоље баш као и ти", изјавио је један. "Хвала вам госпоподине Шварценегер."

Прочитајте још: Дирљива фотографија принца Филипа и краљице Елизабете (ФОТО)

Арнолд је касније поставио и видео одговор, изјављујући како му је драго што је Али уживао у његовом одговору и што му је сада боље, ођавивши се чувеним "Хаста ла виста".

Поука која се може извући из свега јесте да, невезано са тим колико сте популарни, сви ће ценити помоћ коју пружите једном или увек. Чак је и покојни Стивен Хокинг једном имао сличне савете за људе у сличним ситуацијама.

Једноставно, битно је знати да помоћ може доћи са било које стране, па чак и од Господина Леденог лично.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas