Oglas
· · Komentari: 0
SEĆANJE

Dirljiva fotografija princa Filipa i kraljice Elizabete (FOTO)

Britanska javnosti i dalje tuguje za najomiljenijih princom

1618485560_eliz.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Princ Filip, preminuo je 9. aprila u 99. godini, a članovi njegove porodice, veoma su tužni zbog njegovog odlaska.

Pročitajte još: Poznati pevač progovorio o posledicama korone: "Mislio sam da ću da umrem"

Kako bi iskazala svoju tugu, Kejt Midlton je na društvenoj mreži Tviter, objavila veoma dirljivu fotografiju iz 2018. godini, na kojoj kraljica Elizabeta i princ Filip poziraju sa svojim praunučićima.

 

Princ Filip je u januaru primio prvu dozu protiv korone, zajedno sa kraljicom Elizabetom. NJih dvoje su proslavili 73 godina braka. 

Pročitajte još: Najpoznatiji glumački dvojci 20 godina kasnije: Evo kako izgledaju danas (FOTO)

Princ Filip je 15 februara primljen u bolnicu, ali je pušten posle mesec dana. Upravo zbog toga je kraljica Elizabeta bila očajna i ljuta na Hari i Megan, jer su dali intervju Opri Vinfri upravo u vreme dok se princ Filip borio za život.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas