Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГРОМ ударио у авион МАЈЛИ САЈРУС! Сазнајте детаље овог застрашујућег инцидента (ФОТО/ВИДЕО)

Авион Мајли Сајрус захватила је "велика неочекивана олуја" на путу за Парагвај и била је принуђена да принудно слети. Погледајте певачицу поруку фановима након застрашујућег инцидента.

1648044895_majli-sajrus.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Милеy Цyрус
Oglas

Мајли Сајрус и њени најмилији су сада безбедни након ове застрашујуће ситуације! 

Прочитајте још:  Џенифер Лопез одржала најемотивнији ГОВОР до сада: Добила још једно признање, па отворила душу

Позната певачица била је на путу за Парагвај да предводи музички фестивал Асунционико 2022, а након тога су на интернету почели да се појављују извештаји о њеном лету. Након слетања, певачица на Инстаграму објаснила је шта се догодило. "Мојим фановима и свима забринутим након што су чули за мој лет за Асунсион: Наш авион је захватила велика неочекивана олуја и погодило га је гром", написала је она. "Моја посада, бенд, пријатељи и породица који су путовали са мном су безбедни након принудног слетања. Нажалост, нисмо могли да одлетимо у Парагвај. ВОЛИМ ВАС."

Уз своју поруку, Мајли (29) је поделила снимак олује снимљен из авиона, као и фотографију штете од удара грома.

Мајлини коментари на Инстаграму били су преплављени лепим жељама обожавалаца и пријатеља, укључујући дизајнера Џеремија Скота који је написао: „ХВАЛА БОГУ ДА СТЕ СВИ БЕЗБЕДНИ". Певачица и текстописац Илсеи Јубер је такође прокоментарисала: "Драго ми је да сте добро!" Док је обожаватељка Мајли написала: „ВОЛИМО ТЕ МАЈЛИ, ТАКО САМ СРЕЋНА ДА СУ СВИ ОК.“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas