Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Холивудска глумица проговорила о борби са тешком болести: "Годинама нису знали шта ми је"

Звезда филма "Икс Мен", морала је из корена да промени живот, након сазнања да болује од тешке болести

1614267698_olivija.jpg
Oglas

Оливија Мун, у једном интервјуу испричала је све о борби, откако је откривена да болује од ауто имуне болести фибромиалгија.

Прочитајте још: Познати глумац открио непознате детаље о Секи Сабљић: "Имамо озбиљне проблеме са њом на снимању"

- Нисам била баш сигурна што се догађа са мном.  Годинама сам имала различите симптоме, не знајући шта се тачно догађа - рекла је глумица и открула да је захваљујући пет различитих лекара, сазнала да пати од фибромиалгије.

- Поприлично сам променила своју рутину. Ођедном сам морала да размишљам шта стављам на своје тело, а из исхране сам морала да избацим глутен, млечне производе и шећер. Морала сам да избацим пуно ствари које сам навикла свакодневно да конзумирам и ствари које сам стварно волела.

Оливији ова промена начина живота, нимало није лако пала, посебно јер је тада требала да путује у Рим, а познато је да Италија има најбољу храну, вина и сиреве.

- Пробајте да замислите да вам дијагностикују аутоимуни поремећај, а затим следећи дан летите у Италију на снимање које траје месец дана, а кажу вам да не смете да једете млечне производе, шећер и глутен- додала је.

Прочитајте још: Потресна исповест славне глумице: Није ишла у школу, а са 13 година мајка је сместила на психијатрију

- Нисам имала избора, осећала сам се тако лоше. Морала сам заиста да послушам лекате и избацим све те намирнице, јер би ми се у супротном веома погоршало стање - истакла је глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas