Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Holivudska glumica progovorila o borbi sa teškom bolesti: "Godinama nisu znali šta mi je"

Zvezda filma "Iks Men", morala je iz korena da promeni život, nakon saznanja da boluje od teške bolesti

1614267698_olivija.jpg
Oglas

Olivija Mun, u jednom intervjuu ispričala je sve o borbi, otkako je otkrivena da boluje od auto imune bolesti fibromialgija.

Pročitajte još: Poznati glumac otkrio nepoznate detalje o Seki Sabljić: "Imamo ozbiljne probleme sa njom na snimanju"

- Nisam bila baš sigurna što se događa sa mnom.  Godinama sam imala različite simptome, ne znajući šta se tačno događa - rekla je glumica i otkrula da je zahvaljujući pet različitih lekara, saznala da pati od fibromialgije.

- Poprilično sam promenila svoju rutinu. Odjednom sam morala da razmišljam šta stavljam na svoje telo, a iz ishrane sam morala da izbacim gluten, mlečne proizvode i šećer. Morala sam da izbacim puno stvari koje sam navikla svakodnevno da konzumiram i stvari koje sam stvarno volela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L i v (@oliviamunn)

Oliviji ova promena načina života, nimalo nije lako pala, posebno jer je tada trebala da putuje u Rim, a poznato je da Italija ima najbolju hranu, vina i sireve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L i v (@oliviamunn)

- Probajte da zamislite da vam dijagnostikuju autoimuni poremećaj, a zatim sledeći dan letite u Italiju na snimanje koje traje mesec dana, a kažu vam da ne smete da jedete mlečne proizvode, šećer i gluten- dodala je.

Pročitajte još: Potresna ispovest slavne glumice: Nije išla u školu, a sa 13 godina majka je smestila na psihijatriju

- Nisam imala izbora, osećala sam se tako loše. Morala sam zaista da poslušam lekate i izbacim sve te namirnice, jer bi mi se u suprotnom veoma pogoršalo stanje - istakla je glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas