· · Komentari: 0
OTVORENO

Potresna ispovest slavne glumice: Nije išla u školu, a sa 13 godina majka je smestila na psihijatriju

Put do zvezda nije nimalo lak, a dokaz za to su i poznate ličnosti koje često u svojim ispovestima otkrivaju tajne teške mladosti

1614172997_dru-barimor.jpg
Foto: YouTube printscreen /Movieclips Classic Trailers

Jedna od najpopularnijih glumica, Dru Barimor, gostujući u jednoj emisji ispričala je malo poznate detalje o svom životu, kao i da je u 13. godini završila na psihijatriji.

Pročitajte još: Izgleda kao tinejdžerka: Jelena Rozga pozirala u suknji sa prorezom, a fanovi su oduševljeni (FOTO)

- Išla sam po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam totalno van kontrole - rekla je Dru, koja je glumom počela da se bavi još kao dete, a pažnju javnosti je skrenula ulogom u filmu E.T. Takođe, slavna glumica je istakla kako je sa samo 13 godina, čak 18 meseci provela na psihijatrijskoj klinici u koju je smestila majka:

- Mislila je da ima čudovište pored sebe i jednostavno nije znala šta da uradi sa mnom. Bukvalno je bio njen očajnički potez, a ja sam stvarno bila van kontrole i opraštam joj zbog takvog izbora. Tamo više nije bilo zezanja. Ako biste napravili neku glupost, bacili bi vas u izolovanu sobu, ili vam ograničili kretanje vezivanjem -dodala je. Dru nakon toga, nekoliko godina kasnije, nije imala kontakt sa majkom, ali su vremenom uspele da izglade odnose:

Pročitajte još: Ronaldo i Georgina ostali izbezumljeni: Nestao Pepe! (FOTO)

- Danas je razumem, osećam dobrotu i empatiju prema njoj - rekla je glumica i dodala da je boravak na psihijatriji najbolja stvar koja joj se dogodila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.