Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Poznati glumac otkrio nepoznate detalje o Seki Sabljić: "Imamo ozbiljne probleme sa njom na snimanju"

Sloba Stefanović ispričao je anegdote sa snimanja serije "Tri muškarca i tetka"

1614263764_seka.jpg
Foto: YouTube printscreen /Бојан Иконић
Oglas

Poznati glumac, prvak Pozorišta na Terazijama koji trenutno ima  zapaženu rolu u sitkomu "Tri muškarca i tetka", otkrio je detalje sa snimanja ovog popularnog sitkoma.

Pročitajte još: Potresna ispovest slavne glumice: Nije išla u školu, a sa 13 godina majka je smestila na psihijatriju

- Mnogo mi je drago što je ova serija toliko gledana i uspešna, drago mi je zato što je u pitanju komedija, sitkom. Moram da vam priznam da je Seka Sablić veliki profesionalac ali da na snimanju imamo velikih problema sa njom. Jedva se suzdržavamo da na setu ne puknemo od smeha – rekao je glumac Sloba Stefanović u emisiji "Kec na jedanaest" i dodao: 
 
 
- Ona je fenomenalna, zaista. Pojavi se, kaže „Idemo“ i stane pred kameru. Sloba je otkrio i da je prezadovoljan likom kojeg tumači u ovom popularnom sitkomu jer je to uloga koju ranije nije imao priliku da igra. 
 
 
- Ja sam jedan maliciozan i zao tip, čovek koji mnogo voli novac i ne bira sredstva da ga se dočepa. To mi je veliki izazov, jer me svi doživljavaju kao uvek vedrog i nasmejanog, što i jesam – kazao je Stefanović.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas