Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОЛЕГИЈАЛНА ПОДРШКА

"Хорор! Најежим се када помислим...": Колеге подржале Милену Радуловић

Колеге су пружиле велику подршку младој глумици Милени Радуловић и другим девојкама које су доживеле сексуално злостављање од стране наставника глуме.

1610891829_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин / You Tube / MONDO PORTAL / Marija i Kristina- TJD
Oglas

Једна од главних тема дана јесте одважан и храбар потез јавног признања жртава силовања, глумице Милене Радуловић и још неколико девојака, које су јавно обелоданиле шта им се догодило од стране наставника глуме Мирослава Мике Алексића, код кога су похађале школу глуме још од малих ногу.

Прочитајте још: Након што је Милена проговорила о силовању, огласио се Андрија Милошевић и упутио речи подршке глумици

Ова вест експлодирала је као бомба у јавности. Поруке са осуђивачким ставом пре починиоцу, али и огромна подршка овим младим девојкама, првенствено на невероватној храбрости, преплавиле су друштвене мреже.

Младој глумици Милени Радуловић, као и осталим девојкама које су биле жртве силовања, подршку су упутиле бројне колеге и пријатељи.

Маријана Мићић је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију уз речи згражавања због овог догађаја, као и речи подршке упућене младим колегиницама:

- Хорор! Најежим се када помислим, да сам као неко ко је ту школу похађао, многој деци ту исту школу са одушевљењем препоручивала!!! - написала је Маријана и уједно подржала младе колегинице речима: "Огромна подршка девојкама".

Прочитајте још: Позната глумица показала снимак плућа након короне (ФОТО)

И друге колеге, међу којима су Марина Ћосић, Стефан Радоњић и Андрија Милошевић пружили су подршку овим младим девојкама.

Марина је написала: "Свака част Милени Радуловић и другим девојкама на огромној храбрости".

А глумац Стефан Радоњић је написао: "Подршка за Милену Радуловић и друге храбре девојке да истрају у својој борби".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas