· · Коментари: 0

Хтeо да изврши самоубиство како би своје СРЦЕ ДАО брату БЛИЗАНЦУ: Животна прича Ештона Кучера ће вас оставити БЕЗ ДАХА (ФОТО)

Ова прича свакако заслужује сву пажњу јер је веома инспиративна.

1623759646_eston-kucer.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Холивудски глумац Ештон Кучер највећа је звезда у својој фамилији, у то нема сумње, иако би се о његовој причи и причи његовог брата близанца могао снимити један добар филм.

Данас славни глумац и једно од највећих холивудских имена, Ештон, има брата близанца Мајкла, који је млађи од њега свега пет минута. Иако су близанци, потпуно су различити.

Мајкл Кучер је био велико изненађење за породицу, јер су родитељи тек у касној трудноћи сазнали да ће добити две бебе. Млађи брат је био толико мали, да доктори нису веровали да ће преживети.

Родитељи су након рођења беба приметили да се Мајкл не развија истом брзином као Ештон, а недуго затим установљено је да болује од церебралне парализе. Неколико година касније, Мајкл је морао да буде подвргнут трансплантацији срца, јер је имао и болесно срце. Био је то тежак период за читаву породицу Кучер.

Ештон се одувек постављао заштитнички према свом “млађем” брату, толико да је, када је Мајклу са свега 13 година била потребна трансплантација срца, Ештон желио да буде донор будући да за 48 сати нису пронашли одговарајућег. Ипак, донор је на крају пронађен, витални орган је пресађен на време, а браћа близанци од тада су постали невероватно блиски.

У много наврата Ештон је говорио о томе колико је ово био тежак период за њега, као и о томе да је био спреман да оконча свој живот како би спасио свог брата.

Ештон је након школе уписао студије за биохемијског инжењера како би изумио лијек који би помогао његовом брату и људима који се боре са истим проблемом. Ипак, судбина га је одвела на други пут.

На препоруку пријатеља, пријавио се на конкурс и победио у локалном моделинг такмичењу “Фресх Фаце”, које га је одвело у Њујорк. Одатле је отишао у Лос Анђелес и тамо започео глумачку каријеру, а данас је једна од највећих холивудских звезда.

Ештон никада није пронашао лек за братово стање, али Мајкл је много пре тога одлучио да га болест не спутава у нормалном начину живота. Тачније, догодило се управо супротно. Мајкл је данас ожењен и има сина, повремено се подвргава разним операцијама на срцу, а данас је и успјешан мотивациони говорник.

Млађе људе охрабрује својим говорима из личног искуства и помаже им да не буду обесхрабрени у било ком смислу.

Браћа су због прошлости какву су имали и даље веома блиски, баш као што су били раније. Мајкл је једном приликом рекао да сваки пут када се чују телефоном, разговор заврше ријечима: “Волим те”.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.