· · Komentari: 0

Hteo da izvrši samoubistvo kako bi svoje SRCE DAO bratu BLIZANCU: Životna priča Eštona Kučera će vas ostaviti BEZ DAHA (FOTO)

Ova priča svakako zaslužuje svu pažnju jer je veoma inspirativna.

1623759646_eston-kucer.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Holivudski glumac Ešton Kučer najveća je zvezda u svojoj familiji, u to nema sumnje, iako bi se o njegovoj priči i priči njegovog brata blizanca mogao snimiti jedan dobar film.

Danas slavni glumac i jedno od najvećih holivudskih imena, Ešton, ima brata blizanca Majkla, koji je mlađi od njega svega pet minuta. Iako su blizanci, potpuno su različiti.

Majkl Kučer je bio veliko iznenađenje za porodicu, jer su roditelji tek u kasnoj trudnoći saznali da će dobiti dve bebe. Mlađi brat je bio toliko mali, da doktori nisu verovali da će preživeti.

Roditelji su nakon rođenja beba primetili da se Majkl ne razvija istom brzinom kao Ešton, a nedugo zatim ustanovljeno je da boluje od cerebralne paralize. Nekoliko godina kasnije, Majkl je morao da bude podvrgnut transplantaciji srca, jer je imao i bolesno srce. Bio je to težak period za čitavu porodicu Kučer.

Ešton se oduvek postavljao zaštitnički prema svom “mlađem” bratu, toliko da je, kada je Majklu sa svega 13 godina bila potrebna transplantacija srca, Ešton želio da bude donor budući da za 48 sati nisu pronašli odgovarajućeg. Ipak, donor je na kraju pronađen, vitalni organ je presađen na vreme, a braća blizanci od tada su postali neverovatno bliski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fun stuff (@sluttty.vintage)

U mnogo navrata Ešton je govorio o tome koliko je ovo bio težak period za njega, kao i o tome da je bio spreman da okonča svoj život kako bi spasio svog brata.

Ešton je nakon škole upisao studije za biohemijskog inženjera kako bi izumio lijek koji bi pomogao njegovom bratu i ljudima koji se bore sa istim problemom. Ipak, sudbina ga je odvela na drugi put.

Na preporuku prijatelja, prijavio se na konkurs i pobedio u lokalnom modeling takmičenju “Fresh Face”, koje ga je odvelo u NJujork. Odatle je otišao u Los Anđeles i tamo započeo glumačku karijeru, a danas je jedna od najvećih holivudskih zvezda.

Ešton nikada nije pronašao lek za bratovo stanje, ali Majkl je mnogo pre toga odlučio da ga bolest ne sputava u normalnom načinu života. Tačnije, dogodilo se upravo suprotno. Majkl je danas oženjen i ima sina, povremeno se podvrgava raznim operacijama na srcu, a danas je i uspješan motivacioni govornik.

Mlađe ljude ohrabruje svojim govorima iz ličnog iskustva i pomaže im da ne budu obeshrabreni u bilo kom smislu.

Braća su zbog prošlosti kakvu su imali i dalje veoma bliski, baš kao što su bili ranije. Majkl je jednom prilikom rekao da svaki put kada se čuju telefonom, razgovor završe riječima: “Volim te”.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.