Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ХВАЛА ВАМ ЉУДИ, МНОГО СТЕ МИ ПОМОГЛИ": Милица Гутовић се поново огласила поводом спорног усменог тестамента свог оца (ВИДЕО)

Погледајте шта је овог пута имала да каже

1710402283_1710239417_431236945_1129502931827514_7298122091485420349_n-65f2aaebd1e4b.jpg
Фото: АТА имагес, Фацебоок/Милица Гутовиц
Oglas

Милица Гутовић се поново огласила поводом спорном усменог тестамента који је њен отац Милан Лане Гутовић оставио пред смрт. Она тврдфи да је остала оштећена када је имовина у питнају и да је немогуће да глумац њој и њеној сестри није оставио ништа.

Овим поводом су се данима оглашавали пријатељи и колеге славног глумца, а и његов син је одговорио на ову тврдњу своје полусестре.

Милица се захвалила свима који су јој пружили подршку и нагласила да се нада да је помогла другим људима који су у сличној ситуацији као она.

- Драги моји пријатељи, пратиоци и поштоваоци мога оца Милана Гутовића, желим свима да вам се захвалим на великој подршци и помоћи коју сте ми указали. Мој мотив да са вама поделим мој проблем је био да добијем психолошку подршку од добронамерних стручних људи, како да заштитим своја законита наследна права. Много сте ми помогли, а искрено се надам да сам и ја помогла другим људима да се и они у будућности не нађу у овако тешкој ситуацији. Још једанпут вам се свима од срца захваљујем! - рекла је Милиц ау видеу који је поставила на свој Фејсбук профил.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas