Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТИ МУШКАРЦИ НИСУ НЕПОЗНАТИ": Тика се поново огласио поводом Ланетовог спорног усменог тестамента - "Један од њих јој је кум"

Поводом тврдњи Милице Гутовић, најстарије ћерке покојног глумца Милана Гутовића, да је преварена за наследство, огласио се и Ланетов пријатељ Предраг Смиљковић, познатији као Тика Шпиц

1710491626_a03e95ddecf0206429f5ee8b0e7a5f4090c654b3.jpg
фото: АТА имагес, фацебоок/Милица Гутовић
Oglas

Милица Гутовић, најстарија ћерка покојног глумца Милана Ланета Гутовића, шокирала је све када је на свом Фејсбук профилу објавила снимак на ком тврди да је медицинска сестра пред смрт њеног оца увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Мушкарци који се наводе као непознати, како Тика Шпиц каже, уопште то нису.

- И та два човека која су ушла, која су као непознати, у ствари су били господин Зарић и Пузић. Апсолутно нису непознати. Они су били дан пре нас у посети, а господин Зарић је чак кум Милици, тако да нису баш непознати - каже Предраг Смиљковић.

Према Миличиној причи, они су били сведоци, заједно са медицинском сестром наводног усменог завештања којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства. Како је Тика Шпиц сада испричао, два дана пред Ланетову смрт, имао је прилику да га обиђе, када је и упознао поменуту медицинску сестру.

- Тада, када сам га видео, био је малтене готова прича. Доктор који је тада био начелник ургентне медицине и био је наш пријатељ, Ланетов и мој. Он ме је позвао, рекао је да је готово, и да ако желим да га видим, да дођем. И ми смо отишли. Тамо је било медицинско особље, сад чујем да је то та медицинска сестра, за коју сам такође чуо да је дивна особа и да је неговала чак Патријарха Павла до краја живота. Ми смо се обукли у скафандере и из даљине сам човека, другара мог видео, и схватио да је већ прешао на ону страну. Звао сам Пају, Ланетовог сина, рекао сам му ето, видио сам Пају, не знам како ће бити, боримо се - каже Тика.

Ову која је сад актуелна, лепу, сам видео једном у Звездарском театру и питао колегу глумца, нећу да га именујем: "Ко је ова лепотица?", а он је рекао да је то Ланетова ћерка. Ми смо тада снимали Белу Лађу и ја сам после отишао код Ланета у кућу, седео са њим и рекао му: 'Лане свака ти част, имаш прелепу ћерку, нисам знао'. Он је одмахнуо руком и рекао 'Пешо', тако ме звао, 'нисам их видео годинама, али сам их обезбедио, оставио стан".

Додао је и да је разговарао са Ланетовим синовима, Пајом и Јанком, који су му рекли да ће настао проблем решити судским путем.

- Е сада, мени је глупо да се ја мешам у ову причу и да причам те неке њихове интимне детаље, то је мало и безобразно, али морам да кажем зато што знам Пају и Јанка, који су дивни момци, дечаци. Причао сам са њима и они ће то да реше судски путем. Пају и Јанка јако ценим и волим, то честити момци и дивни момци, и ето, нека то реше како треба - рекао је Тика Шпиц.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas