Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"И шта ћемо сад?!": КОНСТРАКТА новим потезом збунила све (ВИДЕО)

Представница Србије наступила у Хрватској

1649685523_konstrakta.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ХРТ
Oglas

Констракта је увелико кренула на турнеју пред сам одлазак у Италију, где ће у мају ове године, Србију представљати са песмом "Ин цорпоре сано" на овом престижном такмичењу.

Прочитајте још: УХАПШЕН МУШКАРАЦ који је НАПАО Снежану Дакић: Биће поднета и кривична пријава

Пре неколико дана, имали смо прилике да видимо, како је израелска публика дочекала нашу представницу, која се на бини појавила сама, а својим наступом изазвала је невероватну реакцију, док је песма прихваћена на посебан начин, а публика је заједно са Констрактом извела и упечатљиву кореографију.

Наша представница, отпутовала је и у Хватску, али је у комшилуку изненадила и представила мало другачији перформенс. Наиме, Ана је заједно са својим члановима бенда овога пута имала кореографију, односно иако смо до сада виђали да на сцени сама пере руке у лавору, овога пута сви чланови су седели и радили исто што и наша представница.

Констракта и песма "Ин цорпоре сано", веома добро су прихавећени и у нашем "комшилуку", па је хрватска публика громогласним аплаузом поздравиал представницу Србије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas