· · Коментари: 0
пар

Ирина Шајк и Бредли Купер збунили новим фотографијама: Да ли се пар помирио? (ФОТО)

Ирина Шајк објавила је нови сет фотографија, а једном је посебно збунила пратиоце

1661765442_profimedia-0415731292.jpg
Фото: Профимедиа

Ирина Шајк је након недавне објаве на друштвеној мрежи Инстаграм навела бројне пратиоце да се запитају да ли се помирила са Бредлијем Купером.

Манекенка је поделила низ фотографија са Бахама, а на једној од њих налази се и у друштву Бредлија од кога се растала 2019. године.

Прочитајте још: Џони Деп изненадио на додели МТВ награда и првом појављивању након суђења: "Треба ми посао" (ВИДЕО)

Ирина у једном кадру лежи на песку, у другом храни свиње, а посебно се истакла фотогтафија на којој се ослања на Бредлијево раме. Изгледа као да се сјајно забаљају заједно, иако су на само пријатељском одмору са заједничком ћеркицом Леом (5).

Ирина (38) изгледа невероватно у цветном дводелном купаћем костиму који је истакао њен затегнут стомак. Уз купаћи је понела црну мрежасту сукњу која је само још више до изражаја довела њен леп изглед.

Веза пара трајала је пет година. Од званичног разлаза су виђени неколико пута, углавном како би обоје били са малом Леом. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.