Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИСКУСИЛА САМ ОСУДЕ": Глумица Наташа Марковић открила са чим се суочавала јер нема децу (ФОТО)

Колико је тешко када не идеш устаљеним путем и онако "како треба", на својој кожи осетила је глумица Наташа Марковић

1648222299______________________________________________________________________________876789.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Глумица Наташа Марковић већ годинама је у срећном браку са новинаром Зораном Ћирјаковићем и важе за пар који се не експонира у јавности.

У једном од ретких интервјуа глумица је говорила о односу са супругом, те одговорила на питање шта их је спојило:

- Интересовања партнера нису небитна. Ако се ту поклопите, већа је вероватноћа да ћете успети. Зоран и ја имамо заједничке тачке, али нормално је и да у неким стварима уопште нисмо слични. Лепо је и то, јер преко супруга упознајем и неки нови свет. Замислите да је поред мене неко из истог посла, било би ми досадно да стално причамо о томе. Када дођемо кући, препричавамо догађаје из протеклог дана и на тај начин једно другом ширимо видике - рекла је Наташа својевремено за магазин "Story".

Прочитајте још: Зашто су опасне повишене масноће у крви? Корак од инфаркта и можданог удара

Фото: принтскрин/Јутјуб

Наташин брат се определио за другачији пут када се замонашио, те постао духовник.

- Ту одлуку такође максимално поштујем, ако је донета у миру. Не улазим у то како људи живе. Нико нас није учио да будемо срећни, не знам зашто. То вас ретко ко пита. А свако је срећан на свој начин. То је врло индивидуално, а то је најважније. Могу рећи да сам срећна, наравно уз све проблеме које, као и други, превазилазим. Срећа се постиже трудом, на њој се мора радити и нема подразумевања - рекла је глумица за поменути часопис.

Фото: Милена Анђела

Она има и сестру близнакињу, о којој је једном приликом говорила за "Блиц".

- Двојајчане смо и цео живот смо биле различите. Заправо ми себе доживљавамо као две различите особе. Знам да је она старија од мене 10 минута. Ишле смо у исти разред, седеле у истој клупи, спавале у истом кревету. Једино смо у музичкој школи биле раздвојене. Она је била на гитари, ја на хармоници. Имамо наравно, блискост сестринску, али не знам како изгледа блискост једнојајчаних близанаца - казала је тад.

Прочитајте још: БИО ЈЕ ВЕЛИКА ЉУБАВ ГОЦЕ ТРЖАН: Ево како изгледа њен дечко из младости - о романтичном гесту причао цео град (ФОТО)

На питање да ли је икада осећала притисак окружења због тога што још није искусила мајчинство, Наташа је својевремено у интервјуу за магазин "Глориа" искрено одговорила:

- Не притисак, више сам искусила осуде. Ми волимо да судимо. Чак сам у неколико ситуација била неискрена по том питању, зато што ми је тако једноставније. Не очекујем да други то разумеју, не волим кад су агресивни у доказивању свог става. У последње време у комуникацији с људима примењујем следећу реченицу: "Нећемо се сложити, пређимо на другу тему".

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas