Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Испливала нова фотографија Меган Маркл коју НИЈЕ ЖЕЛЕЛА СВЕТ ДА ВИДИ: ''И даље би била конобарица да није било тате'' (ФОТО)

Никада виђена фотографија војвоткиње од Сасекса

1682846844_profimedia-0744816115-Megan-Markle-.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Фотографија коју Меган Маркл наводно ''никада није желела свет да види'', откривена је уочи специјалне емисије, коју је снимила њена отуђена породица.

На фотографији коју су Марклови поделили, може се видети бивша глумица како се смеје и гледа у страну, док наизглед присуствује неком догађају.

Иако је нејасно када је фотографија снимљена, Меган је носила салвету увучену у крагну беле
кошуље, док је њена коса била обликована у неуредну ниску пунђу. Пред њом су се видели остаци оброка.

Иако не баш репрезентативна, фотографију је открила Меганина породица: отац Томас, полу-сестра Саманта
и полу-брат Томас млађи, током експлозивног интервјуа за аутралијску Тв станицу.

У емисији, која ће бити емитована пар дана уочи Чарлсовог крунисања, биће приказани снимци и фотографије Меган (41) док је одрастала. Породица ће такође говорити о њеним почецима, као и о развоју односа са супругом, принцем Харијем (38), иако га никада лично нису упознали. У трејлеру за интервју, могла се чути њена сестра Саманта како каже:

'' И даље би била конобарица да није било тате'', а такође је прокоментрисала своје виђење брака Меган и Харија речима:
''Они су нездрави једно за друго. Ово је токсична веза'', изјавила је Саманта, која је недавно тужила Меган због наводног ''нарушавања угледа''' у доку-серији Хари и Меган, али је случај изгубила.

Када је у питању Меганин полубрат, Томас млађи, он је запретио да неће ''одлазити'' и да ће њихове изјаве ''све променити''.

У међувремену, отац Томас је ''замолио ћерку коју је изгубио на самрти'':

''Како могу ово да поправим?'', упитао је 78-годишњак.

Фото: Профимедиа

Да ли ће овим изношењем прљавог веша и накарадних Меганиних слика из прошлости, допринети побољшању односа, остаје да се нагађа...
Меган се за то време бави собом и својом децом, са којима ће остати у Калифорнији током крунисања, јер ни са породицом свог мужа није у најбољим односима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas