Oglas
· · Komentari: 0

Isplivala nova fotografija Megan Markl koju NIJE ŽELELA SVET DA VIDI: ''I dalje bi bila konobarica da nije bilo tate'' (FOTO)

Nikada viđena fotografija vojvotkinje od Saseksa

1682846844_profimedia-0744816115-Megan-Markle-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Fotografija koju Megan Markl navodno ''nikada nije želela svet da vidi'', otkrivena je uoči specijalne emisije, koju je snimila njena otuđena porodica.

Na fotografiji koju su Marklovi podelili, može se videti bivša glumica kako se smeje i gleda u stranu, dok naizgled prisustvuje nekom događaju.

Iako je nejasno kada je fotografija snimljena, Megan je nosila salvetu uvučenu u kragnu bele
košulje, dok je njena kosa bila oblikovana u neurednu nisku punđu. Pred njom su se videli ostaci obroka.

Iako ne baš reprezentativna, fotografiju je otkrila Meganina porodica: otac Tomas, polu-sestra Samanta
i polu-brat Tomas mlađi, tokom eksplozivnog intervjua za autralijsku Tv stanicu.

U emisiji, koja će biti emitovana par dana uoči Čarlsovog krunisanja, biće prikazani snimci i fotografije Megan (41) dok je odrastala. Porodica će takođe govoriti o njenim počecima, kao i o razvoju odnosa sa suprugom, princem Harijem (38), iako ga nikada lično nisu upoznali. U trejleru za intervju, mogla se čuti njena sestra Samanta kako kaže:

'' I dalje bi bila konobarica da nije bilo tate'', a takođe je prokomentrisala svoje viđenje braka Megan i Harija rečima:
''Oni su nezdravi jedno za drugo. Ovo je toksična veza'', izjavila je Samanta, koja je nedavno tužila Megan zbog navodnog ''narušavanja ugleda''' u doku-seriji Hari i Megan, ali je slučaj izgubila.

Kada je u pitanju Meganin polubrat, Tomas mlađi, on je zapretio da neće ''odlaziti'' i da će njihove izjave ''sve promeniti''.

U međuvremenu, otac Tomas je ''zamolio ćerku koju je izgubio na samrti'':

''Kako mogu ovo da popravim?'', upitao je 78-godišnjak.

Foto: Profimedia

Da li će ovim iznošenjem prljavog veša i nakaradnih Meganinih slika iz prošlosti, doprineti poboljšanju odnosa, ostaje da se nagađa...
Megan se za to vreme bavi sobom i svojom decom, sa kojima će ostati u Kaliforniji tokom krunisanja, jer ni sa porodicom svog muža nije u najboljim odnosima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas