Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Испливала заједничка фотографија Анђелке Прпић и најбољег пријатеља њеног БИВШЕГ: Шушка се да је он ОТАЦ детета

Позирали заједно насмејани и срећни

1671971877_Foto-Ataimages.rs-Andjelka-Prpic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Откако је ођекнула вест да је глумица Анђелка Прпић у другом стању, све више интрига изазива онај део о томе ко је отац детета

Откако је синоћ ођекнула вест да је глумица Анђелка Прпић у другом стању, све више интрига изазива онај део о томе ко је отац детета, односно нови партнер Анђелке Прпић.

Како су домаћи медији брзо пренели, затруднела је са најбољим пријатељем њеног бившег мужа, коме је требало да кумује на венчању.

- Анђелка је у петом месецу трудноће, а отац детета је некадашњи близак пријатељ њеног бившег супруга. М.Ж. и Дарио су били најбољи пријатељи и требало је да Дарио њему кумује на венчању са женом с којом је био 11 година, али пошто су се растали, до венчања и кумства није ни дошло - рекао је добро обавештен извор за Курир.

Прочитајте још: Јована Јеремић открила шта ради док трају рекламе: Водитељка обучена у плишани комбинезон показала свој ТАЛЕНАТ за плес (ВИДЕО)

Упркос свим овим информацијама, није било лако сазнати тачан идентитет човека који је сада партнер Анђелке Прпић, али једна фотографија их је одала. У питању је извесни Марко Ж. а пре него што је ушао у романсу са глумицом годинама је био њен пријатељ, док је била у браку. Да ли су симпатије и тада тињале или су наклоност коју гаје једно према другом открили тек однедавно није познато. Ипак, дете које заједно чекају доказ је да шта год се међу њима догодило, није нимало неозбиљно, преноси Сторy.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм

Фотографија на којој можемо видети како изгледа партнер Анђелке Прпић и отац детета које она сада чека датира из времена када је глумица још била удата. Њен бивши муж не би имао право да се љути јер је брак увелико иза њих, иако је упитно да ли ће његов најбољи пријатељ то и остати. Марка наводно то тренутно нимало не занима, он је ван себе од среће што ће са Анђелом добити дете и целу породицу је обавестио о срећним вестима, иако су се и он и глумица надали да ово ипак неће стићи до јавности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas