Oglas
· · Komentari: 0

Isplivala zajednička fotografija Anđelke Prpić i najboljeg prijatelja njenog BIVŠEG: Šuška se da je on OTAC deteta

Pozirali zajedno nasmejani i srećni

1671971877_Foto-Ataimages.rs-Andjelka-Prpic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Otkako je ođeknula vest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, sve više intriga izaziva onaj deo o tome ko je otac deteta

Otkako je sinoć ođeknula vest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, sve više intriga izaziva onaj deo o tome ko je otac deteta, odnosno novi partner Anđelke Prpić.

Kako su domaći mediji brzo preneli, zatrudnela je sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža, kome je trebalo da kumuje na venčanju.

- Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo - rekao je dobro obavešten izvor za Kurir.

Pročitajte još: Jovana Jeremić otkrila šta radi dok traju reklame: Voditeljka obučena u plišani kombinezon pokazala svoj TALENAT za ples (VIDEO)

Uprkos svim ovim informacijama, nije bilo lako saznati tačan identitet čoveka koji je sada partner Anđelke Prpić, ali jedna fotografija ih je odala. U pitanju je izvesni Marko Ž. a pre nego što je ušao u romansu sa glumicom godinama je bio njen prijatelj, dok je bila u braku. Da li su simpatije i tada tinjale ili su naklonost koju gaje jedno prema drugom otkrili tek odnedavno nije poznato. Ipak, dete koje zajedno čekaju dokaz je da šta god se među njima dogodilo, nije nimalo neozbiljno, prenosi Story.

Foto: Printscreen/ Instagram

Fotografija na kojoj možemo videti kako izgleda partner Anđelke Prpić i otac deteta koje ona sada čeka datira iz vremena kada je glumica još bila udata. NJen bivši muž ne bi imao pravo da se ljuti jer je brak uveliko iza njih, iako je upitno da li će njegov najbolji prijatelj to i ostati. Marka navodno to trenutno nimalo ne zanima, on je van sebe od sreće što će sa Anđelom dobiti dete i celu porodicu je obavestio o srećnim vestima, iako su se i on i glumica nadali da ovo ipak neće stići do javnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas