Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИСПОВЕСТ МАТИЧАРА КОЈИ ЈЕ ВЕНЧАО БРЕНУ И ЦЕЦУ: Открио до сада непознате детаље са обе свадбе

Тајне са два венчања о којима се и дан данас прича

1689085485_Foto-Printscreen-YouTube-Lepa-Brena-Svetlana-Ceca-Raznatovic.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Лепа Брена, Светлана Цеца Ражнатовиц
Oglas

О свадби Брене и Бобе и Цеце и Аркана се и данас прича. То су догађаји који су били испраћени од стране домаћих и страних медија и привукли велику пажњу јавности. Због Брене и Бобе је прекинут Дневник 2, а Цецину и Арканову су преносили ЦНН и Неw Yорк Тимес.

Међутим, занимљивост за коју мало ко зна је да је њих венчао исти матичар, господин Радивој Мрђа који детаље памти и дан данас.

Мрђа је открио непознате информације, као на пример да је за време Бобине и Бренине свадбе пукла цев.

- Венчање је требало да буде у великој конференцијској сали Сава центра. Требало је да све буде холивудски намештено, да свира симфонијски оркестар… Али цев је пукла и венчање је морало да буде у биоскопској сали. Сви гости су већ били дошли, логично, али шта да радите. Могу само да замислим како им је било. Ипак, они су феноменално одреаговали. Брена је прави професионалац - присетио се Мрђа за Задовољна.рс уз напомену да су се неприлике ту завршиле, јер Брена и Боба сада већ деценијама имају складан брак.

Што се тиче Арканове и Цецине свадбе, Мрђа тврди да је то најбоље организована свадба на којој је присуствовао.

- То је најбоље организована свадба којој сам присуствовао. Познато је да пре венчања ви долазите код матичара да се уради записник. Тад су ми рекли да прво иду у Житорађу, па кући, па у цркву, па тек онда у Интерконтитнентал да се венчају. Прилично запањен сам рекао да ће тешко стићи на термин. Младожења је понудио чак да се опклади и обећао да ће ту бити у минут. И били су. Нисам могао да поверујем, јер ипак саобраћај је то, у колони се иде, никад не можете потпуно унапред све да предвидите, али десило се - рекао је Мрђа, па наставио:

- Ја сам стигао раније од других због папирологије. У том тренутку никог нису пуштали да уђе у тај део Интерконтитнентала, било је само обезбеђење. Мене су, наравно, пустили и тада сам из знатижеље погледао у салу. Цвеће је било невероватно, заиста, цела декорација је остављала без даха. Са укусом и стилом, као и код Брене. Матичар младе увек види и пре венчања на том прављењу записника, па после на венчању. Ви сте све много, много лепше на дан венчања. Није то само шминка и фризура, једноставно сијате, не знате колико. И тако је било и са њих две - испричао је саговорник, преноси Блиц.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas