Oglas
· · Komentari: 0

Neobičan DETALJ sa svadbe CECE i ARKANA: Mladenci otišli sa sopstvenog venčanja, a evo i zbog čega

Malo je poznato da su sa svadbe decenije prvi otišli upravo mladenci

1661098946_ceca-i-arkan2.png
Foto: Printscreen/ YouTube - Svetlana Ceca Raznatovic
Oglas

Venčanje Cece i Arkana je ostalo upamćeno kao venčanje decenije. Ono se odigralo u hotelu Interkontinetal. Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale ceremoniji, a ceo događaj su prenosili kako naši, tako i strani mediji. 

Ono što je bilo veoma neobično je trenutak kada su mladenci odlučili da odu sa svog venčanja. Nekoliko trenutaka pre toga, Arkan se obratio gostima i objasnio zbog čega moraju da napuste veselje.

"Dragi gosti, u ime moje supruge i u moje ime ja vam se zahvaljujem i nama je bila velika čast što ste bili na našoj životnoj svečanosti, na našem venčanju i slavlju. Kao što znate, i običaji nalažu da prvo mladenci izađu jer mi imamo da odradimo još mnogo toga! Hvala vam svima", rekao je tada Arkan. 

Pročitajte još: "Verujte, nema tu saveta": Nataša Bekvalac se našla pred najtežim zadatkom za jednu majku

S obzirom na to da su na njihovoj svadbi ispoštovani svi običaji, bio je red da oni do kraja budu dosledni, pa uvaže i ovaj. Običaj odlaska mladenaca nije toliko zastupljen kod nas, međutim, ne čudi što su Ceca i Arkan odlučili da ispoštuju i njega. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas