Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИСТА МАЈКА! Ћерка Бијонсе, појавила се на утакмици са својим оцем Џеј Зијем и све очи биле су упрте у ЊУ! (ВИДЕО)

Просто морате да видите фотографије Блу Ајви Картер и Џеј-Зија на петој утакмици финала НБА лиге између Голден Стејт Вориорса и Бостон Селтикса, где Блу Ајви невероватно подсећа на своју мајку

1655214237_bijons.jpg
Foto: Jutjub Printksrin/ Entertainment Tonight
Oglas

Амерички репер, Џеј-Зи и његова ћерка, Блу Ајви Картер присуствовали су петој утакмици финала НБА у Чејс центру у Сан Франциску 13. јуна. Доказујући да је већ наследила беспрекоран осећај за стил маме Бијонсе, десетогодишњакиња је носила кожну јакну преко црне мајице са натписом „Девојка браон коже“ исписаним преко предње стране и панталоне које се савршено уклапају целом стајлингу. Да употпуни свој изглед, Блу Ајви је носила наочаре за сунце, минђуше и Најк патике.

Прочитајте још: Супруга Бруса Вилиса објаснила колико је поносна на супруга: "Страх га никада није зауставио" (ФОТО)

Џеј-Зи и Блу Ајви су седели поред терена док су гледали како се Бостон Селтикси суочавају са Голден Стејт Вориорсима, стварајући успомене које су незаменљиве.

Међутим, све присутне и фанове на друштвеним мрежама запрепастила је сличност измешу Блу Ајви и њене мајке Бијонсе. 

„Током утакмице Џеј Зи је држао руку око њеног рамена и указивао јој на различите ствари на терену“, рекао је један од очевидаца. "Био је тако поносан на њу. Дао јој је велики пољубац у образ."

Након што су Вориорси победили Селтиксе са коначним резултатом од 104 према 94, Блу Ајви се састала са неколико играча, укључујући Стивена Карија. „Она и Џеј Зи су били поред свлачионица после утакмице“, рекао је очевидац. "Била је тако узбуђена што је упознала Стива. Руковао се са њом и загрлио Џеја."

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas