· · Komentari: 0

ISTA MAJKA! Ćerka Bijonse, pojavila se na utakmici sa svojim ocem Džej Zijem i sve oči bile su uprte u NJU! (VIDEO)

Prosto morate da vidite fotografije Blu Ajvi Karter i Džej-Zija na petoj utakmici finala NBA lige između Golden Stejt Voriorsa i Boston Seltiksa, gde Blu Ajvi neverovatno podseća na svoju majku

1655214237_bijons.jpg
Foto: Jutjub Printksrin/ Entertainment Tonight

Američki reper, Džej-Zi i njegova ćerka, Blu Ajvi Karter prisustvovali su petoj utakmici finala NBA u Čejs centru u San Francisku 13. juna. Dokazujući da je već nasledila besprekoran osećaj za stil mame Bijonse, desetogodišnjakinja je nosila kožnu jaknu preko crne majice sa natpisom „Devojka braon kože“ ispisanim preko prednje strane i pantalone koje se savršeno uklapaju celom stajlingu. Da upotpuni svoj izgled, Blu Ajvi je nosila naočare za sunce, minđuše i Najk patike.

Pročitajte još: Supruga Brusa Vilisa objasnila koliko je ponosna na supruga: "Strah ga nikada nije zaustavio" (FOTO)

Džej-Zi i Blu Ajvi su sedeli pored terena dok su gledali kako se Boston Seltiksi suočavaju sa Golden Stejt Voriorsima, stvarajući uspomene koje su nezamenljive.

Međutim, sve prisutne i fanove na društvenim mrežama zaprepastila je sličnost izmešu Blu Ajvi i njene majke Bijonse. 

„Tokom utakmice Džej Zi je držao ruku oko njenog ramena i ukazivao joj na različite stvari na terenu“, rekao je jedan od očevidaca. "Bio je tako ponosan na nju. Dao joj je veliki poljubac u obraz."

Nakon što su Voriorsi pobedili Seltikse sa konačnim rezultatom od 104 prema 94, Blu Ajvi se sastala sa nekoliko igrača, uključujući Stivena Karija. „Ona i Džej Zi su bili pored svlačionica posle utakmice“, rekao je očevidac. "Bila je tako uzbuđena što je upoznala Stiva. Rukovao se sa njom i zagrlio Džeja."

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.