· · Komentari: 0

"IZ PRELEPE KUĆE U 50 KVADRATA": Evo kako su Dragana Mirković i Toni živeli na početku braka (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković je sve stavila na kocku zbog ljubavi.

1643622425__________________0568359086.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković skoro dve decenije je u srećnom braku sa Tonijem Bijelićem, sa kojim ima dvoje dece. U vreme kada se zaljubila u njega napravila je možda i najveći životni rizik, ali ni jednog trenutka od toga nije želela da odustane.

Dragana smatra da je taj period bio ključan za njen život.

"Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Zato sam jako vezana za pesmu "Sama" i CD koji sam tada objavila. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak", rekla je Dragana.

Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

Ona je otkrila da njen suprug tada nije imao ni deo ovog bogatstva koji sada imaju, da ga nije mnogo interesovalo da stvara već samo da vozi skup automobil.

Pročitajte još: "Mene je Ceca rodila pre Veljka i Anastasije": Poznata pevačica otkrila zbog čega liči na Ražnatovićku (FOTO)

"Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala", zapitala se Dragana za Hello, pa otkrila da je ona bila svesna cele situacije i da se nije plašila da prekine karijeru zbog porodice.

"Jesam. Otišla sam kao najpopularnija pevačica i napravila četvorogodišnju pauzu tokom koje sam rodila oba deteta. Te 2004. obeležavala sam dvadeset godina karijere, a bila sam ubeđena da je na nju stavljena tačka. Međutim, vratila sam se zahvaljujući publici koja me je molila da snimim makar CD, a onda je sve krenulo svojim tokom. Sećam se ovacija koje su pratile svaki moj izlazak na scenu. Dođem u "Grand šou" i ne mogu da počnem da pevam jer aplauz ne prestaje. U tim trenucima shvatila sam da imam moralnu obavezu da nastavim", rekla je Dragana, a onda zaključila:

"Najkraće rečeno, zbog ljubavi prema Toniju otišla sam iz Srbije, a zbog ljubavi publike vratila sam se muzici. Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra."

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.