Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Изађу на сцену у томе у чему су се шетале улицом": Бранка Соврлић о облачењу колегиница

Певачица Бранка Соврлић одувек се трудила да буде другачија, а најбољи пример за то су њени несвакидашњи стајлинзи.

1677223509_Untitled.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ ТВ гранд
Oglas

Да је јој је стало до добрих и маркираних крпица никада није крила, а многи сматрају да је међу првима унела „сценски имиџ“ до кога држи и дан данас.

- Скоро сваки дан сам имала наступе и морала сам да пишем где сам шта обукла да ми се неки стајлинг не би поновио. Имали смо тада јако пуно посла, чак једно време нисмо ишли у иностранство јер нам се више испалтило да радимо код нас. Некако су те марке и комплети били модерни, раније су биле боље ствари за сцену. Чини ми се да смо се пре некако сценски боље облачили него сада, после је чак наишао и један период кад су сви долазили апа драпа, док сам ја волела да будем на сцени сценски обучена - истакла је Бранка, а потом се дотакла колегиница и њихових стајлинга.

- Има људи и колегиница које изађу на сцену у томе у чему су се шетале улицом!

Дефинитивно Бранка није једина која тврди да се естрада много променила те се присетила својих почетака.

- Раније смо имали своје гардеробере и гардероберке и морамо да донесемо бар два комплета и они нам кажу шта може а шта не може, а не да изађеш као неки што им се деси у капуту певају песму - рекла је без длаке на језику.

Иако Бранка новинске натписе никада није пунила скандалима недавно је за Гранд открила да су постојали они који су је погађали те се дотакла једне ситуације коју је доживела пре неколико година.

– На срећу никада није било жуте штампе за мене, иако некада нисам волела неке наслове. Нормално сам се увек понашала, носила миниће, али људима је то западало за око па су писали да сам „секси бомба“, али знам да је то саставни део нашег посла. Мада се некада дешавало да је неко злонамеран, рецимо једном приликом сам била баш екстра обучена, имала сам Диор сандале, а један новинар је написао да сам дошла у пластичним сандала. Не патим ја да увек имам нешто маркирано, једноставно купујем оно што ми се допадне, ја имам толико ципеле да ме муж зове стонога. Никада нисам без штикли, чак и код куће носим - рекла је за Гранд.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas