Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СНИМИЛА САМ СПОТ У ЊЕНОЈ СОБИ: Маја Николић открила која позната певачица јој је донела срећу у каријери

КАЖУ да певачи никада не заборављају колеге које су им помогле на почетку каријере, а тако је и у случају Маје Николић.

1701336203_116870_208138669-533830454311554-2899819931337643426-n1_iff.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Мало ко зна да је Маја први спот снимала још као тинејџерка и то у дому популарне певачице Бранке Соврлић.
-Бранка је мени донела срећу, моја Нишлијка. Иначе нисмо се познавале тада. Наша Бранка, мега звезда! Крећем ја да снимам први спот и дође ми наш Неша и каже најлуксузнији стан је стан Бранке Соврлић, тамо ћеш да снимиш најбоље кадрове- присетила се Маја која и дан данас до детаља памти сваки кутак Бранкиног луксзуног дома који ју је као девојчицу оставио без даха.

-Снимала сам спот на брачном кревету у спаваћој соби. Лукс све, златно код Бранке у стану, у центру града! У свакој соби слика Бранке Соврлић! Ја је обожавам. Послушала сам тад Нешу и сећам се да ми је рекао да она има мега хитове и да кад ми повуче ногу правимо турнеју и тако је било. После тог спота сам радила као луда- испричала је певачица.

Бранка Соврлић није крила да је изузетно срећна и поносна што је својевремено помогла својој млађој колегиници која је била на самом почетку каријере, будући да и сама зна колико је и њој било тешко када је крочила у свет естраде.

-Ето, да се види каква сам колегиница. Уступила сам млађој колегиници место да сними спот јер ипак све то кошта јако пуно, да је тражила простор негде папрено би је изашло. Она је тад била почетница и желела сам да јој помогнем- рекла је Бранка, а Маја је са осмехом додала:

-Твој простор је лепши од најлуксузнијих хотела. Знаш ти какав укус она има! Било нам је супер, баш смо уживали тада. Ја са 16 година сам била као Алиса у земљи чуда. Улазим у стан који је са стилом декорисан, злато, боје, сваровски кристали. Кажем ја Неши тада „Свака ти част како си нашао ову сценографију, а он мени каже, аман жена ту живи!

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas