Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Кад сам нерасположена, муж ми купи скупоцен поклон": Наша певачица открила детаље из приватног живота - "Нисам радила ниједну естетску корекцију"

Певачица не крије да се мужем има сјајан однос већ деценијама

1666506963_lepabrenakoncert0920102018.jpg
Фото: Н. Скендерија
Oglas

Певачица Бранка Соврлић била је на врхунцу каријере '80-их и '90- их година прошлог века, а данас са својим супругом, који је уз њу од почетка каријере ужива у плодовима њиховог рада.

Како каже, када жели да је орасположи муж јој углавном поклони неки скупоцени поклон. Прошле године ју је частио ни мање ни више него најновијим мерцедесом.

Прочитајте још: Породицу чува од очију јавности: Ово су деца Радоша Бајића (ФОТО)

- Нашли смо се, од почетка каријере смо заједно, ја сам његова беба. Када ме изненади, онда буде добро, прошле године ми је купио мерцедес. Такав је да ми каже: “Код тебе су паре, узми шта хоћеш”. Он је први који примети да сам тужна.

Прочитајте још: Да ли Меган Маркл планира да се врати глуми? Њен одговор је изричит

Бранка, иако има 65 година, изгледа као тинејџерка и на линији могу да јој позавиде и млађе колегинице.

- Само позитивна енергија, трудим се да се здраво храним, некада се одричем слаткиша, некад бих појела два, три парчета торте, приуштим себи један за неку прилику, волим да пливам. Била сам некада првакиња Србије у џудоу, у средњој школи сам играла рукомет, то ипак има везе, онда сам у много већој кондицији ко је моја генерација - рекла је певачица и додала да није урадила ниједну естетску корекцију:

- Естетске корекције као што видите, немам ништа себи. За то су били задужени моји мама и тата, они су јако добро изгледали. Гени су чудо. Нисам нигде дошла да ми не додељују комплименте, изненаде се људи када ме виде, кажу да сам много лепша у природи, па се мој супруг нашали: “Онда ћемо је слати у природу.” Мислим да је најважније то што је душевно што лицу даје лепоту, мислим да никада никоме нисам ништа нажао учинила, ако нисам помогла, нисам ни одмогла, имала сам среће од детињства да имам фин живот да сам увек могла бар нешто помоћи. Срећна сам са оним што имам и што радим оно што волим, није важно само имати, треба и умети. Тужна сам због рата, короне...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas