Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Изашла је као победник из најважније битке: Водитељка након борбе са РАКОМ ПАНКРЕАСА изгледа овако (ФОТО)

Оставила је иза себе најтежу битку

1670242949_kolundzija.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/Нина Колундзија
Oglas

Иако ништа није указивало на болест будући да није било никаквих симптома, мајка четворогодишњег Луке, кога има са колегом Александром Гутовићем, борила се са највећим страхом док је годину дана чекала операцију.

Прочитајте још: Овај детаљ из каријере Цеце Ражнатовић нисте знали: "Нисмо могли да купимо шта треба, па смо нокте правили од кутије павлаке"

- Отишла сам на контролу нечег безазленог, а сазнала сам да је проблем нешто друго. У почетку чак нисам ни слутила колики. На ултразвучном прегледу докторка ми је забринуто рекла да имам нешто што личи на цисту на панкреасу, али да су потребне детаљне анализе како би се установило о чему је заиста реч. Нисам се уплашила, помислила сам ‒ ма то је само циста, ништа страшно. Међутим, једна па друга анализа и преглед, и испоставило се да је реч о бенигном тумору. Тада почињу месеци бриге и страха – рекла је Нина за „Сторy“.

Када је добила дијагнозу, водитељка је променила живот из корена, а кључна ствар био је режим исхране. Захваљујући здравој исхрани нестали су и килограми, а Нина је знатно смршала чему сведоче њене најновије објаве на „Инстаграму“.

Прочитајте још: "Музикалне су, али морају саме да преузму иницијативу": Здравко Чолић први пут о наследницама- "Увек ћу бити ту за њих" (ФОТО)

Нина Колунџија својом појавом сада оставља без даха и доказује да 38. никада није изгледала боље.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas