Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТА ТВ ЛИЦА

Водитељка Нина Колунџија победила је ОПАСАН ТУМОР и драстично смршала! Данас диктира МОДНЕ ТРЕНДОВЕ и ево како изгледа (ФОТО)

Популарна водитељка током претходне година провела је 17 дана на болничком лечењу.

1644083131_nina.png
Фото: InstagramScreenShot/ninakolundzija
Oglas

Популарна спортска новинарка Нина Колунџија током једног периода претходне године потпуно се повукла са телевизијских екрана, да би крајем 2021. године отворено испричала шта је узрок њеног повлачења и какву животну битку је водила.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Наиме, на редовном систематском прегледу контролисала је полип на жучној кеси, када су јој лекари уочили промену на панкреасу за коју се испоставило да је цистични тумор. На сву срећу, тумор је био бенигни, али могао је постати малигни да није уочен на време, испричала је Нина Колунџија у претходном периоду за медије.

Прочитајте још: Здравствени бенефит ЗЕЛЕНОГ ЧАЈА за који ретко ко ЗНА: Поред регулисања МЕТАБОЛИЗМА, овај чај помаже и код АРТРИТИСА

Током овог тешког периода и животне борбе коју је водила. Нина Колунџија значајно је смршала, па се данас може похвалити савршеном линијом коју воли да покаже у мини хаљинама. Ми смо одабрали три модна издања које је славна водитељка понела у протклом периоду, а због чега је можемо слободно назвати трендсетерком са малих екрана.

Мини хаљине одлично истичу нову Нинину фигуру, а она их одлично комбинује са сандалицама, али и сатенске миди хаљине које одлично уклапа са смелим салонкама.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Наша омиљена одевна комбинација ипак је она у којој Нина Колунџија носи панталоне. Популарне беле килоте водитељка уклопила са светлуцавом црном ролком и наравно - белим салонкама.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas