Oglas
· · Komentari: 0

Izašla je kao pobednik iz najvažnije bitke: Voditeljka nakon borbe sa RAKOM PANKREASA izgleda ovako (FOTO)

Ostavila je iza sebe najtežu bitku

1670242949_kolundzija.jpg
Foto: Instagram printscreen/Nina Kolundzija
Oglas

Iako ništa nije ukazivalo na bolest budući da nije bilo nikakvih simptoma, majka četvorogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom Aleksandrom Gutovićem, borila se sa najvećim strahom dok je godinu dana čekala operaciju.

Pročitajte još: Ovaj detalj iz karijere Cece Ražnatović niste znali: "Nismo mogli da kupimo šta treba, pa smo nokte pravili od kutije pavlake"

- Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč. Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha – rekla je Nina za „Story“.

Kada je dobila dijagnozu, voditeljka je promenila život iz korena, a ključna stvar bio je režim ishrane. Zahvaljujući zdravoj ishrani nestali su i kilogrami, a Nina je znatno smršala čemu svedoče njene najnovije objave na „Instagramu“.

Pročitajte još: "Muzikalne su, ali moraju same da preuzmu inicijativu": Zdravko Čolić prvi put o naslednicama- "Uvek ću biti tu za njih" (FOTO)

Nina Kolundžija svojom pojavom sada ostavlja bez daha i dokazuje da 38. nikada nije izgledala bolje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas