Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Изгубио 8 кг за 2 месеца: САША КАПОР открива и како

Певач се враћа у форму

1658386669_kapori_12022020_0013.jpg
фото: Ата имагес
Oglas

Саша Капор се, како и сам признаје, у последње време опустио и набацио који килограм. За то што се угојио у последње 2 године, криви корону и промену у начину живота због пандемије.

Међутим, када је схватио да се превише опустио, певач је повукао ручну. Почео је здраво да се храни, да вежба и за 2 месеца смршао чак 8 килограма.

- Претходних година сам се опустио више него иначе због целе ове ситуације са коронавирусом. Искрено, док је пандемија била у пуним јеку, највише сам водио рачуна о "менталној хигијени", а физички изглед сам ставио у други план. Али онда сам видео да сам претерао и решио сам да пробушим кашику. Последња два месеца сам се озбиљно активирао и полако се враћам у форму - прича Капор за Курир и признаје да му је све то тешко пало јер је велики гурман:

- Све једем и не бирам. И када пазим шта једем, не могу да будем на строгим дијетама, него избацим хлеб, слаткише. Онда једем много протеина и салате у неограниченим количинама и на тај начин се стешем. И физички сам се доста активирао. Комбинујем теретану и крос фит.

За брже мршављење:

Трик савет:Вода са лимуном је одлична ствар за топљење масти

Доручак:Кајгана са поврћем и салат

Ручак:Тартар бифтек са маслацем и тост хлеб

Вечера: Туњевина са зеленом салатом и луком

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas