Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
туга

Изненада преминуо Игор Гарнијер, познати српски музичар који је задивио светске звезде!

Српски музичар Игор Гарниер (31) изненада је преминуо у Вашингтону.

1625483316_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ IGORGARNIERMUSIC
Oglas

Српски ди џеј Игор Гарниер изненада је преминуо у 31. години током тренинга у Вашингтону, где је последњих година живео и радио.

Похађао је музичку школу и учио је да свира клавир. Након тога, уписао је средњу музичку школу, где је учио о музичкој продукцији, теорији музике и клавиру.
Након завршетка средње уписао је Европски музички универзитет, смер аудио инжењерство, где је завршио основну музичку продукцију и звучну технику.

Пре 16 година упознао се са електронском музиком, а како је време пролазило, одлучио је да хаус музика неће бити само његов хоби већ и део живота. Игор иза себе има неколико веома успешних албума и прегршт сјајних наступа широм бивше Југославије и Америке. Једна од његових напопуларнијих песама је "Милка Цанић", обрада нумере "Барбара Стреисанд" популарног састава Дак сос.

Талентовани музичар из новобеоградских блокова годинама је живео у Америци.

Талентовани музичар из новобеоградских блокова и несуђени зет Жељка Самарџића је имао неколико састанака са Џастином Бибером и чувеним продуцентом Квинсијем Џонсом, који стоји иза највећих хитова Мајкла Џексона.

"Џастин је сјајан момак и изузетан музичар, надам се да ћемо врло брзо успети да остваримо сарадњу. Неколико пута смо били код њега у кући. Били смо опуштени, причали смо о разним темама. Посвећен је музици и стално компонује", рекао је тада Игор.

"Овде су ствари много другачије него у Србији. Људи су отворенији и спремни на ризик и напредак. Упознао сам доста људи из света музике и филма, много тога научио и идем сигурно ка свом циљу - рекао је тада Игор".

Иначе, Игор Гарниер је био у вези са ћерком Жељка Самарџића шест година, а како су медији тада писали они су планирали да се венчају, али су одустали од те намере.

"Тачно је да путујемо у Америку, а што се тиче ваших сазнања о венчању, бићете обавештени кад до тога дође. Уколико Миња одлучи да каријеру гради у Америци, ја ћу јој бити подршка".

Најпознатији хитови су му Бићу ту, Belgrade People, Feel Desire, Love Is Taking Control... Игорова песма Welcome to Belgrade (Добро дошли у Београд) коју је урадио у сарадњи са диск џокејом Кизамијем и Мињом била је на другом месту хит листе ТДИ радија.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas