Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОЦИЈЕ

ДЕВЕТ ГОДИНА ЉУБАВИ: Ево како је Мрка умео да ИЗНЕНАДИ Ану!

Српски политичар, почасни председник СПС и народни посланик Милутин Мркоњић (79) преминуо је данас у Београду у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње".

1638045222_2173965_0406-img20200317wa0029_ff.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Последњу деценију његовог живота обележила је љубав са певачицом народне музике Аном Бекутом.
Бекута је пре неколико месеци открила како је започела њихова љубавна прича.

- Најбоље ствари дешавају се када им се најмање надамо. Ја сам се једноставно препустила и рекла: нека Бог пошаље оно што мисли да ми треба. Немојмо губити наду без обзира на крахове и бродоломе. Прави човек појави се онда када сте спремни за то, када заволите себе. Ја сам се заиста начекала, прва половина живота прошла ми је у тражењу. Када смо се упознали, имала сам 52 године, он скоро 70. Но, да смо се раније срели, можда се не бисмо препознали. Није баш да у двадесетим и тридесетим знамо шта је љубав... Тек касније то схватамо, када се с мудрошћу и искуством неке вредности поставе на своје место - истакла је Ана за Хелло пре неколико месеци.

За деветогодишњицу везе са Милутином, Ана је говорила о њиховој љубави.

Да ли сте на почетку везе са Милутином могли да претпоставите да ћете толико трајати?

- Ове године прослављамо девет година љубави, везе, заједништва, познанства... Одувек сам се препуштала емоцијама и увек ме је кроз живот водило срце, без обзира на последице. Без љубави нисам могла да опстанем ни у животу, ни у послу. Веровала сам у нас и нашу везу, а верујем и данас. Сигурна сам да ћемо дочекати дуге године у нашем такозваном савезу, зато што дивно функционишемо - говорила је Ана за Ало.

Како негујете вашу љубав и складан однос?

- Свих ових девет година прошло је у миру, хармонији, договору и поверењу. Без свега тога, нема опстанка једне везе. С тим да смо се ми, морам да додам, упознали у зрелим годинама наших живота као успешни и остварени људи у својим професијама и мислим да је то умногоме допринело складу наше везе.

Који је најромантичнији Милутинов гест према вама?

- Пре две године, у септембру, организовао ми је у најстрожој тајности прославу 60. рођендана. Познато је да ја не волим да славим своје рођендане и сматрам да је то за млађе људе, али те округле, јубиларне, почела сам да обележавам од 30. рођендана па наовамо. Изненадио ме, позвао је све моје пријатеље, водио је рачуна о сваком детаљу, ништа није препустио случају. Све је перфектно организовао и само ми је рекао: „Хајде, обуци се лепо, идемо на једну интимну вечеру, само ти и ја“. Било је прелепо, веселили смо се до касно у ноћ. Сада када причам о томе, просто ми је невероватно да се некада славило до касно у ноћ, с обзиром на ову пандемију, која још увек траје. Мада, и то ће проћи.
Да ли и данас са истим жаром гледате једно друго?

- Жар је још увек присутан, чак мислим да је још већи, како године пролазе. Сада се много боље познајемо, опуштени смо једно према другом, збијамо шале без љутње и у друштву смо омиљени баш из тих разлога. Људи воле да нас виде расположене, а поготово Милутина, који је веома духовит па уме да збија шале и на свој и на наш рачун. Уживамо једно у другом и нека тако и остане.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas