Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја желим маминог сина": Луна Ђогани открила ко ће дати ИМЕ детету

Луна Ђогани и Марко Миљковић ће се остварити у улози родитеља по други пут

1666766328_foto-Printscreen-Instagram-luna_djogani-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - луна_ђогани, Атаимагес.рс
Oglas

Луна Ђогани је недавно објавила срећне вести. Она је други пут трудна са Марком Миљковићем, који је ту вести дочекао са великим изненађењем. Луна каже да је много смиренија и нормалнија када је трудна, а јако брзо је схватила да се нешто дешава и одлучила је да уради тест.

"Много сам нормалнија, смиренија, када сам трудна. Када нисам онда сам 'драма qуеен', хистерија... Људи су ми рекли да сам слатка, мила. Мириси ми сметају, то сам приметила, месо не једем, нисам јела ни у првој трудноћи. Нека мучнина ми буде, по томе сам схватила да се нешто дешава", истакла је Луна у емисији "Ами Џи шоу. 

Прочитајте још: "О оваквом успеху нисам размишљао": Мле Китић се много НАМУЧИО да би остварио своје СНОВЕ, а први ХОНОРАР је поделио са другарима

Што се тиче имена, рекла је да ће пустити Марка да одлучи. Такође је нагласила да би волела да овог пута добије сина. 

"Пустила сам да Бог одлучи, нисам хтела да се оптерећујем. Вероватно ће бити тај јун као и Миа. Није да смо темпирали... Волела бих да имам сина, Миа је скроз као тата, ја желим маминог сина. Имам пар имена, али ћу дати Марку да одлучи, шта он каже, бићу задовољна", рекла је Луна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas