Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мистериозна

"Је ли ово објава трудноће или нека шала?": Меган Фокс једним детаљем заинтригирала свет (ФОТО)

Један опис испод слике на друштвеним мрежама, покренуо је лавину коментара

1649227489_meganslika.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меган је пре пар дана објавила неколико фотографија на друштвеној мрежи Инстаграм, на којима позира у неон плавој сукњи и топу, као и екстремно дугим чизмама које прикривају скоро читаве бутине.

Међутим, оно што је изазвало праву пометњује је оно што је написано испод фотографије. Меган је у опису слике написала СпацеX стјуардеса. Још само осам месеци и шест дана до вашег одредишта.

Прочитајте још: Кортни Кардашијан и Травис Баркер НАПОКОН ВЕНЧАНИ! Церемонија се догодила на овом месту!

Фанови су овај опис повезали са трудноћом, мислећи да је лепа глумица желела да поручи да је у благословеном стању. "Мислим да је ово објава трудноће", "Јеси ли трудна?", "Је ли ово објава трудноће или нека шала?", "Па, Меган је трудна" били су само неки од многих коментара.

Прочитајте још: Како данас изгледа чувена ЉОВИСНА: Пре више од две деценије цела Србија је стрепела због ње, сад има 48 година и удата је за глумца (ФОТО)

Једна од најлепших жена није одговорила на ове коментаре, па је само појачала сумње.Она и репер Машин Ган Кели верили су се почетком ове године. Због репера, Меган је окончала брак дуг деценију са колегом Брајаном Остином Грином.  Из првог брака има тројицу синова по имену Ноа Шенон Грин, Боди Рансом Грин и Џурни Ривер Грин.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas