Oglas
· · Komentari: 0
uvek i zauvek

Kortni Kardašijan i Travis Barker NAPOKON VENČANI! Ceremonija se dogodila na ovom mestu!

Kortni Kardašijan udala se za Travisa Barkera u Las Vegasu nakon Gremija 2022.

1649174760_travkard.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/FOX 4 Dallas-Fort Worth
Oglas

Kortni Kardašijan i Trevis Barker su sada zvanično muž i žena, nakon što su se venčali u Las Vegasu 4. aprila, nekoliko sati nakon što su prisustvovali dodeli Gremija 2022. Sve detalje o ceremoniji iznenađenja pročitajte u nastavku.

Pročitajte još: SELENA GOMEZ progovorila o BIPOLARNOM poremećaju: Nije bila na društvenim mrežama četiri i po godine, a sada je vratila zbog OVOGA

Kortni Kardašijan (42) i Travis Barker (46), venčali su se na ceremoniji iznenađenja u Las Vegasu početkom 4. aprila, potvrđuje i vlasnik kapele za venčanje. Venčanje je održano samo nekoliko sati nakon što je par prisustvovao dodeli Gremija 2022., održanoj u MGM Grand Garden Areni u Sin Sitiju, 3. aprila. Prema TMZ-u, koji je prvi objavio vest, zvezde su ušle u kapelu za venčanje sa dozvolom za venčanje već držeći u ruci.

Neposredno pre nego što su rekli „Da,“ prisustvovali su Gremi zabavi. „Sedeli su za stolom pozadi i družili se“, rekao je izvor za i dodao - „Nisu se suzdržavali i jako su se zabavljali."

Pre venčanja, par, koji je takođe prisustvovao dodeli Oskara 2022, već je počeo da slavi svoju mešanu porodicu, koja uključuje Kortnijinu decu Mejson, 12, Penelope, 9, i Rejn, 7, i Travisovu decu Lendona, 18, Alabama, 16, kao i njegova pastorka Atijana De La Hoja, 22. (Ona vodi svoj trio sa bivšim Skotom Dizikom, dok Travis deli svoju decu sa Šanom Moakler.)

Nakon što su krenule glasine o njihovom zabavljanju još u decembru 2020, par je potvrdio svoju romansu na Instagramu u februaru 2021. Verili su se samo osam meseci kasnije, kada je Travis zaprosio Kortni na plaži u Kaliforniji. 

Travis i Kortni su uvek imali jaku vezu. U stvari, njih dvoje su bili bliski prijatelji i komšije mnogo pre nego što su počeli da se zabavljaju i postali su „opsednuti“ jedno drugim. Iako su možda počeli kao samo prijatelji, jedan insajder je otkrio da je Travis oduvek gajio osećanja prema Kourtnei. „Oduvek je želeo da izlazi sa njom, ali ona bi to odbacila, i nastavili su da imaju samo prijateljstvo“, rekao je izvor i dodao - "NJihova veza postala je sada jaka, a Travis se prema njoj ponaša kao prema kraljici. On želi da radi sve s njom i tako je uzbuđen zbog veze. Ide im jako dobro i Travisova deca vole Kortni."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas