Oglas
· · Komentari: 0
misteriozna

"Je li ovo objava trudnoće ili neka šala?": Megan Foks jednim detaljem zaintrigirala svet (FOTO)

Jedan opis ispod slike na društvenim mrežama, pokrenuo je lavinu komentara

1649227489_meganslika.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Megan je pre par dana objavila nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram, na kojima pozira u neon plavoj suknji i topu, kao i ekstremno dugim čizmama koje prikrivaju skoro čitave butine.

Međutim, ono što je izazvalo pravu pometnjuje je ono što je napisano ispod fotografije. Megan je u opisu slike napisala SpaceX stjuardesa. Još samo osam meseci i šest dana do vašeg odredišta.

Pročitajte još: Kortni Kardašijan i Travis Barker NAPOKON VENČANI! Ceremonija se dogodila na ovom mestu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fanovi su ovaj opis povezali sa trudnoćom, misleći da je lepa glumica želela da poruči da je u blagoslovenom stanju. "Mislim da je ovo objava trudnoće", "Jesi li trudna?", "Je li ovo objava trudnoće ili neka šala?", "Pa, Megan je trudna" bili su samo neki od mnogih komentara.

Pročitajte još: Kako danas izgleda čuvena LJOVISNA: Pre više od dve decenije cela Srbija je strepela zbog nje, sad ima 48 godina i udata je za glumca (FOTO)

Jedna od najlepših žena nije odgovorila na ove komentare, pa je samo pojačala sumnje.Ona i reper Mašin Gan Keli verili su se početkom ove godine. Zbog repera, Megan je okončala brak dug deceniju sa kolegom Brajanom Ostinom Grinom.  Iz prvog braka ima trojicu sinova po imenu Noa Šenon Grin, Bodi Ransom Grin i Džurni River Grin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas