Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
савети познатих

Једна од НАЈПОЗНАТИЈИХ ХОЛИВУДСКИХ ГЛУМИЦА открива рутину која јој 45 ГОДИНА помаже да одржи кожу савршеном

Риз Витерспун открила је у чему је тајна њене неговане и савршене коже лица.

1645440671_holivudskaglumicris.png
Фото: Принтскрин/инстаграм/реесеwитхерспоон
Oglas

Овом приликом смо открили све што она чини да њена кожа блиста иако је увелико у петој деценији живота!

Како је споменула, текстура њене коже се променила последњих година и постала је сува. Смеђе мрље које су остале након трудноц́е су њен највећи проблем у нези коже јер годинама тражи начине да их елиминише. Нарочито лети проблем се повец́ава. Из тог разлога, она брине да њена текстура коже увек буде глатка испод шминке.

Прочитајте још: "ЖИВЕЛА У НЕХУМАНИМ УСЛОВИМА": Ћерка Јасне Шекарић побегла са бебом од Египћанина због немаштине? (ФОТО)

Животни стил и производи

На питање о начину живота и одговарајуц́им производима, она је сигурна да комбинација то двоје може учинити чуда. Риз се стара да довољно спава, да једе праву храну и наравно даје себи прилику да једном недељно ужива у укусним оброцима. Вежбање је и даље велики део њеног живота и наравно уз то долази и пуно воде. Што се тиче конзумације кафе, она је изјавила да се труди да је ограничи само на апсолутно неопходне тренутке.  

Укупно, њена беаутy рутина траје 13 минута. Међу јунакињама које је играла, сматра да је она која је била најближа нези коже која следи била Ел Вудс или Медлин Марта Макензи из Великих малих лажи. Много је улагала у негу коже и била је веома страствена према животној средини тако да се осец́ала потпуно блиско хероинама које је глумила. Њена рутина бриге о себи не престаје ту. Сваке вечери да се опусти, она чита своје омиљене књиге од 30 минута до сат времена, и признаје да је то навика која је опушта. Истовремено, слуша своју омиљену музику и тако се припрема за спавање. Показало се да све ово помаже њеном менталном здрављу. Она их је уврстила у категорију "технике опуштања" јер их види као неку врсту медитације.

Када је реч о њеној беаутy рутини постоје конкретни кораци које она следи:

Чишц́ење: Користи уље за чишц́ење да уклони сву шминку са коже пре употребе производа за негу. Стављајуц́и мало на вату, она обрише лице и уклони сву шминку док оставља лице хидрираним. На крају крајева, уља за чишц́ење су одличан први корак који не уклања природну влагу коже.

Прочитајте још: Једна од наших НАЈПОЗНАТИЈИХ ПЕВАЧИЦА не крије срећу: Показала индекс своје ћерке ПУН ДЕСЕТКИ (ФОТО)

Масажа: Масажа лица може изгледати као неконвенционалан или непотребан корак, али ако ради за Витерспун, ради и за нас. Осим тога, стручњаци кажу да употреба ваљка за лице привремено смањује натеченост и врец́ице испод очију. Да би ваша кожа била млада, потребно је да одржавате добар проток крви.

Пилинг или ретинол: Након брзе масаже, Витерспун испере лице топлом водом и прелази на трец́и корак: хемијски пилинг код куц́е. Прогресивни третман подмлађивања са јаким активним састојцима као што су млечна киселина, ретинол или глуконолактон који промовишу обнављање ц́елија и откривају сјајну, блиставу кожу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas