· · Komentari: 0
saveti poznatih

Jedna od NAJPOZNATIJIH HOLIVUDSKIH GLUMICA otkriva rutinu koja joj 45 GODINA pomaže da održi kožu savršenom

Riz Viterspun otkrila je u čemu je tajna njene negovane i savršene kože lica.

1645440671_holivudskaglumicris.png
Foto: Printskrin/instagram/reesewitherspoon

Ovom prilikom smo otkrili sve što ona čini da njena koža blista iako je uveliko u petoj deceniji života!

Kako je spomenula, tekstura njene kože se promenila poslednjih godina i postala je suva. Smeđe mrlje koje su ostale nakon trudnoće su njen najveći problem u nezi kože jer godinama traži načine da ih eliminiše. Naročito leti problem se povećava. Iz tog razloga, ona brine da njena tekstura kože uvek bude glatka ispod šminke.

Pročitajte još: "ŽIVELA U NEHUMANIM USLOVIMA": Ćerka Jasne Šekarić pobegla sa bebom od Egipćanina zbog nemaštine? (FOTO)

Životni stil i proizvodi

Na pitanje o načinu života i odgovarajućim proizvodima, ona je sigurna da kombinacija to dvoje može učiniti čuda. Riz se stara da dovoljno spava, da jede pravu hranu i naravno daje sebi priliku da jednom nedeljno uživa u ukusnim obrocima. Vežbanje je i dalje veliki deo njenog života i naravno uz to dolazi i puno vode. Što se tiče konzumacije kafe, ona je izjavila da se trudi da je ograniči samo na apsolutno neophodne trenutke.  

Ukupno, njena beauty rutina traje 13 minuta. Među junakinjama koje je igrala, smatra da je ona koja je bila najbliža nezi kože koja sledi bila El Vuds ili Medlin Marta Makenzi iz Velikih malih laži. Mnogo je ulagala u negu kože i bila je veoma strastvena prema životnoj sredini tako da se osećala potpuno blisko heroinama koje je glumila. NJena rutina brige o sebi ne prestaje tu. Svake večeri da se opusti, ona čita svoje omiljene knjige od 30 minuta do sat vremena, i priznaje da je to navika koja je opušta. Istovremeno, sluša svoju omiljenu muziku i tako se priprema za spavanje. Pokazalo se da sve ovo pomaže njenom mentalnom zdravlju. Ona ih je uvrstila u kategoriju "tehnike opuštanja" jer ih vidi kao neku vrstu meditacije.

Kada je reč o njenoj beauty rutini postoje konkretni koraci koje ona sledi:

Čišćenje: Koristi ulje za čišćenje da ukloni svu šminku sa kože pre upotrebe proizvoda za negu. Stavljajući malo na vatu, ona obriše lice i ukloni svu šminku dok ostavlja lice hidriranim. Na kraju krajeva, ulja za čišćenje su odličan prvi korak koji ne uklanja prirodnu vlagu kože.

Pročitajte još: Jedna od naših NAJPOZNATIJIH PEVAČICA ne krije sreću: Pokazala indeks svoje ćerke PUN DESETKI (FOTO)

Masaža: Masaža lica može izgledati kao nekonvencionalan ili nepotreban korak, ali ako radi za Viterspun, radi i za nas. Osim toga, stručnjaci kažu da upotreba valjka za lice privremeno smanjuje natečenost i vrećice ispod očiju. Da bi vaša koža bila mlada, potrebno je da održavate dobar protok krvi.

Piling ili retinol: Nakon brze masaže, Viterspun ispere lice toplom vodom i prelazi na treći korak: hemijski piling kod kuće. Progresivni tretman podmlađivanja sa jakim aktivnim sastojcima kao što su mlečna kiselina, retinol ili glukonolakton koji promovišu obnavljanje ćelija i otkrivaju sjajnu, blistavu kožu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.