Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Једва спасили живу главу: Мајка наше певачице након 12 година од убиства КСЕНИЈЕ ПАЈЧИН откриле да су се у згради дешавале "чудне" ствари

"Било је тешко живети ту"

1644686600_ksenija.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певачица побегла главом без обзира из зграде у којој је убијена Ксенија, верује да је ово место уклето!

Прочитајте још: БРУТАЛНО издање ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ у Јутарњем програму: Популарна водитељка гледаоце оставила без даха (ФОТО)

Шашка Каран одселила се из зграде у којој је убијена Ксенија Пајчин јер је веровала да је то место уклето. Певачица је стално налазила трагове враџбина, била је на корак од развода, избегла је силовање на улазу зграде, каријера јој је била на дну... Зато је решила да се одсели.

Певачица је од новембра 2002. до јуна 2010. године живела у стану у београдској Никшићкој улици, где је денс звезду 16. марта 2010. убио манекен Филип Каписода, а затим извршио самоубиство. Бившој учесници „Задруге“ дешавале су се чудне ситуације - породица јој се распадала, била је на корак од развода, избегла је силовање, наилазила је на трагове враџбина...

- Сашка је с мужем Александром и ћерком Миљом свакодневно доживљавала пакао у старом крају. Изнајмљивали су стан баш у згради у којој је живела Ксенија Пајчин. С њом се нису дружили, али редовно су разговарали када се сретну. Сашка ју је волела и увек ју је хвалила. Када је девојка убијена, моја ћерка је то тешко поднела. Чак јој ни на сахрану није отишла јер је била потресена. Од те вечери почеле су да се дешавају још чудније ствари - испричала је Сашкина мајка и додаје.

- Сашка је имала проблем с ћерком, која је ноћима плакала због кошмара, свађала се с мужем и мало је фалило да се разведу јер су њему паковали аферу с радницом, каријера јој је била на самом дну... Стално је чула неке чудне крике, налазила је кости на прагу, чак је мало фалило да буде силована на улазу. Комшије су такође пролазиле кроз агонију, многи су продавали станове и одлазили одатле. Причало се да је то место уклето јер је некада ту био логор у ком су Немци убијали Србе. Више нису могли да издрже и отишли су два месеца после Ксенијине смрти.

Сашкин муж Александар Газивода такође је тад потврдио ова сазнања

- Тачно је све. То је лош период. Једва смо спасли живу главу - каже Александар. Они су се одатле одселили у други део града, а Александар Газивода открива детаље.

- Сашка је прилично сујеверна. Када се издешавало то са Ксенијом, њу је то потпуно пореметило. Она је ту девојку волела као своју ћерку. Она је била врло културна и шармантна, васпитано и дивно створење. Ма Сашка ју је много волела. Та смрт је њу толико погодила, ја нисам памтио да је Сашка толико била скрхана, месецима ју је држало. Ја на сахрану нисам могао да одем - каже Александар Газивода.

Прочитајте још: Вереник је нашој глумици пуцао у главу, а онда извршио самоубиство: Ево како ОНА изгледа данас (ФОТО)

- И нама су се дешавале у тој згради разноразне ствари. Умало и да се разведемо. Не можете да верујете какве смо проблеме имали са ћерком. Наша Миља је тада имала 12 година, сваке ноћи будила се у један и плакала по 15, 20 минута, није могла да препозна ни мене ни мајку. То су биле страшне сцене. Сашка је то повезивала са Ксенијом. Ми смо на крају морали да одемо одатле. Продали смо заједнички стан на Вождовцу. То је био лош период за нас. Сашка у ту зграду није могла да уђе, то је било ужас, једва је дочекала да се одселимо и то се догодило убрзо после Ксенијине смрти. И данас, након толико година кад год помислимо на то обузме ме језа, најрадије бих да све то заборавим - рекао је тад Сашкин супруг.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas