Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жељко Шашић на удару фанова покојне певачице Ксеније Пајчин, а онда је уследио БРУТАЛАН одговор певача: "Није била нека певачица"

Ксенија Пајчин никада неће бити заборављена од стране њених фанова

1667984769_ksenija-i-zeljko.jpg
Фото: Атаимагес/Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Жељко Шашић, пре више од десет година снимио је дуетску песму са Ксенијом Пајчин, која никада није објављена, а њени фанови на Инстаграму поделили су ове информације, а самим тим и напали популарног певача зато што то не жели да уради.

Прочитајте још: Дуже време ужива у складној вези: Ћерка Бранислава Лечића је у вези са ОВИМ глумцем (ФОТО)

- Жељко Шашић је једини певач који има песму са Ксенијом коју јавност није чула. Ксенија пева неке деонице на енглеском, италијанском и шпанском. Уместо да направи спот, јер технологија нам све омогућава, да сруши естраду, он каже да неће никад објавити песму - писало је у првој објави, а онда је уследила и следећа:

Фото: Инстаграм принтсцреен/xениа.пајцин

- Има нешто што нема нико на естради. Направи спот у којем се појављује Ксенија у сценама, има толико добрих снимака, слика. Па замисли како би се дигла прашина. Ја мислим да би сви волели да чују Ксенију. Уједно би јој тако одао почаст. Баш би испао фаца, али он не жели.

Фото: Инстаграм принтсцреен/xениа.пајцин

Жељко Шашић био је збуњен овим сазнањем и није му јасно због чега се сада потегла та тема:

- Ја немам тај снимак. Остао је у студију. Надам се да тај тонски запис негде постоји, али ја не знам где. Ко то пише по Инстаграму, ко то тражи? Можда смо и могли да објавимо песму, али раније. Не могу сада ни да се сетим свих тих детаља, али се сећам да та песма није била замишљена као дует. Било је замишљено да ја певам, а она да гостује. Међутим, она је тако причала да је дуетска песма, све су певачице тако мало, али она и није била нека певачица, да се разумемо. Хтела је да песма буде дуетска и ми никако нисмо могли да је убедимо да то није замишљено тако. Сећам се да је на крају била комедија и да смо се зезали на тај рачун - каже певач и додаје:

- Постоји тонски запис, али што бих ја то сада радио? Уопште не знам која је то фан страница и одакле сада њој фан странице, ко су ти људи? Са њом је био добар Бане Девић, а ови сви остали нешто сада измишљају. Шта ће Ксенији фан страница, па колико већ година има да она није жива, шта они сада праве од тога стварно не разумем - испричао је Шашић и додао да је с покојном колегиницом био у добрим односима.

 

- Мислим да је њено последње снимање емисије било са мном на телевизији ДМ Сат - присетио се Жељко, а онда открио и да ли би испунио жељу Ксенијине публике и објавио њихову песму ако икада дође у посед заједничког снимка.

- Не, стварно не бих - јасан је био Жељко, а онда наставио:

- Ти клинци, фанови, траже песму да објавим, а не знају. Имају искривљену слику о свему томе. Она није живела у ери друштвених мрежа, не знам коме је пала на памет идеја да отвори фан страницу. Не знам одакле толико интересовање за њу кад људи не знају ништа, знају само приче о томе како је била лепа. Јесте, била је лепа, била је хиперактивна, није њој лако било са самом собом. Нажалост, завршила је тако, на трагичан начин... Неукротива је сва била, чудно, али је тако. Тако је и завршила на крају. Не знам шта сада хоће, да направе мит од тога... - закључио је Шашић.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas