Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Гавриловић ускоро стаје на "ЛУДИ КАМЕН": Глумица открила ко ће јој певати на свадби

Јелена се спрема за најлепши дан у животу

1671094368_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-jelenagavrilovicofficial.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - јеленагавриловицоффициал
Oglas

Глумица Јелена Гавриловић је најавила да се свадба ближи. Гостовала је као жири у емисији "Никад није касно", где је срећну вест и објавила. Њено срце је заробио прелепи Дарио, са којим се ретко појављује у јавности и труди се да приватни живот задржи за себе, али често објављује заједничке фотографије на свом Инстаграм профилу.

Такмичарка Миглена Николов је додирнула њено срце током извођења нумере, па ју је Јелена питала да ли жели да јој пева на свадби, с обзиром да се ближи. Тако је открила да ће ускоро стати на "луди камен".

Прочитајте још: "Све пре тога била АПСОЛУТНА нула": Каћа Грујић искрено о породици и браку са Марком Гобељићем

- Дан вечања је јако близу. Да ли хоћете да певате на мојој свадби? - кроз осмех је упитала такмичарку раскошног гласа.

 - Хоћу, обећавам - одушевљено је одговорила такмичарка.

 - Хвала вам пуно! То ми много значи - искрено је рекла Јелена и најавила да свадба само што није.

Глумица је требала да се венча у октобру 2021. године, међутим, околности су је спречиле. Њне отац је нажалост преминуо, па је свадба одложена. Јелена се тада опростила од њега јако емотивном поруком.

- Напустио нас је мој највољенији отац... Моја душа... Моја снага. Човек великог срца! Увек насмејан и позитиван без обзира на околности. Кад год се погледам у огледало, видећу твој лик, јер ти си мој и ја сам твоја заувек - опростила се Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas