· · Коментари: 0
звезде

Јелена Карлеуша открива: Тајна ЊЕНЕ САВРШЕНЕ КОЖЕ ЈЕ У ЈЕДНОЈ СТВАРИ

Многи се питају како Јелени успева да одржава своју кожу негованом и сјајном, а она открива трик који сви можемо да приуштимо.

1644571854_jk_02012022_0012.jpg
Фото: АТА имагес

Без сваке сумње, Јелена где год се појави остави снажан утисак. Једни је обожавају, други куде, али, признаћете, многи јој завиде на изгледу. Сви се питамо само једно - како јој успева?

Јелена открива да је тајна у масажи лица!

Прочитајте још: "Певачи ми дугују паре за стан у Београду": Дејан Милићевић ОТКРИО ко су највеће "ЦИЦИЈЕ" на естради (ФОТО)

- Креме делим на дневне и ноћне, увек поседују висок заштитни фактор и намењене су за суву кожу. Сваки пут пажљиво очистим лице, а важан је и начин на који се крема наноси. Масажа лица је моја тајна, а циркулација је кључна у борби против старења и опуштања коже лица. Никада у животу нисам била код козметичара. Сама сам свој мајстор и мој савршен тен је доказ да знам шта радим. Без коректора, бронзера и сјаја за усне не бих могла да замислим дан", рекла је Јелена Карлеуша у једном интервјуу за Сторy.

- Коса мора да се негује као и кожа. Пошто је већ седамнаест година фарбам чистим балансом који уништава власи, она тешко може да изгледа здраво, сјајно и бујно. Плавуше морају додатно да се труде јер се на светлој коси види свако оштећење. Једном недељно идем код фризера на третман где ми стављају паковање и специјалну ампулу за оштећену косу. Редовно шишам крајеве и на сваких десет дана фарбам дужину која израсте. 

Прочитајте још: Наташа Беквалац ИЗНЕНАДИЛА изјавом: "Живим са Јованом, која је мој партнер у одгоју деце" (ФОТО)

- Коса је императив сваке жене и њен најлепши украс. Не волим дуге нокте, моји су увек кратки и лепо изманикирани. Имам дугачке прсте, тако да би дуги нокти деловали неукусно. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.