Oglas
· · Komentari: 0
zvezde

Jelena Karleuša otkriva: Tajna NJENE SAVRŠENE KOŽE JE U JEDNOJ STVARI

Mnogi se pitaju kako Jeleni uspeva da održava svoju kožu negovanom i sjajnom, a ona otkriva trik koji svi možemo da priuštimo.

1644571854_jk_02012022_0012.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Bez svake sumnje, Jelena gde god se pojavi ostavi snažan utisak. Jedni je obožavaju, drugi kude, ali, priznaćete, mnogi joj zavide na izgledu. Svi se pitamo samo jedno - kako joj uspeva?

Jelena otkriva da je tajna u masaži lica!

Pročitajte još: "Pevači mi duguju pare za stan u Beogradu": Dejan Milićević OTKRIO ko su najveće "CICIJE" na estradi (FOTO)

- Kreme delim na dnevne i noćne, uvek poseduju visok zaštitni faktor i namenjene su za suvu kožu. Svaki put pažljivo očistim lice, a važan je i način na koji se krema nanosi. Masaža lica je moja tajna, a cirkulacija je ključna u borbi protiv starenja i opuštanja kože lica. Nikada u životu nisam bila kod kozmetičara. Sama sam svoj majstor i moj savršen ten je dokaz da znam šta radim. Bez korektora, bronzera i sjaja za usne ne bih mogla da zamislim dan", rekla je Jelena Karleuša u jednom intervjuu za Story.

- Kosa mora da se neguje kao i koža. Pošto je već sedamnaest godina farbam čistim balansom koji uništava vlasi, ona teško može da izgleda zdravo, sjajno i bujno. Plavuše moraju dodatno da se trude jer se na svetloj kosi vidi svako oštećenje. Jednom nedeljno idem kod frizera na tretman gde mi stavljaju pakovanje i specijalnu ampulu za oštećenu kosu. Redovno šišam krajeve i na svakih deset dana farbam dužinu koja izraste. 

Pročitajte još: Nataša Bekvalac IZNENADILA izjavom: "Živim sa Jovanom, koja je moj partner u odgoju dece" (FOTO)

- Kosa je imperativ svake žene i njen najlepši ukras. Ne volim duge nokte, moji su uvek kratki i lepo izmanikirani. Imam dugačke prste, tako da bi dugi nokti delovali neukusno. 

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas